Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vettem itt PH!-n használtan egy 8800GT-t, Accelero S1 hűtéssel. Az eladó szerint kivállóan működött nála. Postán elküldte, megérkezett, beraktam a gépbe, de nagyon meleg volt a kártya, 100 fok fölött simán netezés közben. A hűtőt leszedtem, újra felraktam, de sajnos nem lett jobb. a kártya hűz forró, a hűtőborda jég hideg. Visszaraktam a gyári hűtőt, azzal jól működik. Valószínűleg a hűtő egyszerűen nem fekszik rá rendesen a GPU-ra. Mit tudok tenni? Az eladó szerint február óta neki teljesen jól ment, küldött hőmérséklet értékeket is, és nem újonc, régóta itt van PH!-n, 12 pozitív értékelése van. Garanciám van 2009 02ig, de mégis mit mondok?
Az nem lehet például hogy nem a gyári S1-es csavarokkal kaptam és azért nem fekszik fel rendesen a réztalp a GPU-ra? Valaki küldjön már nekem képet gyári S1-es csavarokról!
Köszönöm, Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Bluetooth hangszórók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest