Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz ladybug #2405 üzenetére
Nem kell a bocs, nem fáj az őszinte beszéd . Sőőőőt!
Hááát, valaki már ajánlotta Jockey-t a Dallas-ból .
Esetleg egy szép sajátgép ikon, a képernyőjén egy csúcsára állított piros színű egyenlő oldalú háromszög, jobb tetején pici fehér felirattal.....
Mit gondolsz?
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz ladybug #2619 üzenetére
Üdv.
Jó a kritikus szó, önnön munkánkat nem láthatjuk objektíven. : ))
Az elsőn a színekkel játszanék még, de nagyon nem merek, mert nem saját gépemen dolgozok most, szóval kicsit relatívek a színek. A második nekem sem tetszik még, pedig rajzosítottam eleget. Az az igazság, hogy az ing a nyak és mellkas sok teret kitölt, így az amúgy fontos rész, vagyis az arc kicsi helyet kap, kicsi helyen meg aztán hiába dolgozok. Ha valamelyik bejön annak, aki az arcképet akarja, akkor részletesebben is megcsinálom. : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
RoyalFlush
őstag
válasz ladybug #2691 üzenetére
Lehet, hogy egy picit sötét, de az ilyesmit én nem nagyon tudom megállapítani Sőt azt sem mindíg veszem észre, hogy hol vannak felesleges pixelek .. vak vagyok már én az ilyesmihez Ezért is kértem meg Agostinot és a többieket, hogy ha tudnak segítsenek Akik pedig erre járnak, véleményezzék.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Cathfaern
nagyúr
válasz ladybug #2722 üzenetére
Bár csak az lenne a legnagyobb baj vele
Sorolom:
- nincs arca
- nem eléggé rajzos
- kivitelezésen is nagyon sokat lehetne csiszolni
De szerintem utóbbi felesleges, nem fog elfogadásra kerülni ez a kép.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
RoyalFlush
őstag
válasz ladybug #2744 üzenetére
Pedig világosabb lett a pofija, és a fekete rész is kicsit halványodott ..
A második mondatrészt kifejtenéd picit bővebben (nincs gond vele). Így már tetszik, vagy inkább az elmegy kategória?“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
válasz ladybug #2765 üzenetére
Oké, meglátjuk milyen lesz kicsit erősebb kontúrral .. Bár szerintem az első változat sem volt olyan vészes, talán a pofija színe egy picit erős, de nekem az is tetszik meg ez is tetszik
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz ladybug #3024 üzenetére
Moderátori körökben is ez a favorit. Lehet marad ez, de azért még kicsit várok, hátha valaki érez lelkesedést valamit hegeszteni a másikon...
A következő request-ig ugyis ráérek. Öregember nem rakéta"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
RoyalFlush
őstag
válasz ladybug #3094 üzenetére
A legegyszerűbben avatart, az általad linkeltek közül a középsőből lehetne készíteni
Azok közül amiket beillesztettem: a jobb oldalival is igen meg kellene dolgozni ahhoz, hogy végeredményben elfogadható változat legyen belőle ..
-
Sirandrish
legenda
válasz ladybug #3107 üzenetére
hát nem is reagál senki rá
nah mindegy megpróbálok csinálni magamnak valamit..ha nem megy akkor marad a konzervdobozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Játékos
addikt
válasz ladybug #3237 üzenetére
Esetleg a piros helyett, ha más színt használna, akkor nem lenne ilyen belsőség kinézete.
És Goku, amit Agostinop készített, az milyen?[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest