Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
udv mindenkinek.
hamarosan elerem az ostag-rangot es a napjaim is megvannak mar boven es ha ez megtortenik szeretnek egyeni avatart kerni.
oggy and the cockroaches-rajzfilmbol szeretnem valamelyik csotanyt, lehetoleg a dagadtat, vagy a lila fejut (nevuket nemtudom ) ehhez szeretnem a segitsegeteket kerni
itt van nehany kep
elore is kosziudv: Picco
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
ebbol mondjuk tudnal csinalni egyet? mondjuk a dagadtbol
nem muszaj egeszalakos, ahogy jonak latodamikor eloszor lattam oggy-t akkor mar tudtam h ezekbol lesz valamelyik az avatarom
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
ez az egy csotany nem tetszik, masik ketto a favorit
sajna kepeim nemigazan vannak, csak a sorozatbol tudtam kivagni aminek nem tul jo a minosege
elolvasom majd h hogy kell sajatkezuleg asszem irt ezzel kapcsolatban a logout-ra es probalkozok majd en iskoszonom szepen amugy a probalkozast
-
Picco
addikt
ezt eloszor olvasd el szerintem, messze van meg az a 600 hozzaszolas es a kb 3000 hozzaszolas
-
Picco
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz m0h0senator #2899 üzenetére
haat, feltetel hogy a figuraknak legyen arca....nomeg van meg majdnem egy eved ra h kaphass, addig meg biztos valtozik az izlesed
-
Picco
addikt
válasz Agostino #2902 üzenetére
nekem ez tetszik, csak kicsinek tunik az orra es az antennai miatt pedig lattam h a preferalt meretnel meg nagyobb is
mondjuk ha nem gaz akkor a masikat is megneznem
btw koszonom szepen[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
szerintetek ha ezt megnagyobbitanank mar sok lenne? kilognak a csapjai es igy kicsi de mar igy is 55*42
-
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #2936 üzenetére
a legalso sas szerintem nagyon jo
-
Picco
addikt
hi
Hasek csinalt nekem kepeket, szerintetek mit kellene alakitani meg rajta?
nekem kicsit fakonak tunik meg talan kicsinek is.
szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
nemtudom, en nem ertek igazabol hozza, nem en csinaltam
nem azert lett fako mert csak 256 vagy hany szinbol allhat?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3040 üzenetére
itt az alapanyag, ha nagyon nem lehet megcsianlni akkor 2. alternativanak lehetne ez is
elore is koszi a segitseget**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3055 üzenetére
hi
az enyemmel esetleg nem tudnal kezdeni valamit?
sajna photoshop-hoz baromira nem ertekmod: ahogy kerted belinkeltem az eredeti kepet is
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3057 üzenetére
talan kicsit nagyitani rajta?
mert nekem kicsinek tunik, vagy a preferalt meret miatt nemigazan lehet?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3059 üzenetére
hi
hat a csak fej eleg gazos, egesz tessel valamivel kissebbe szvsz nem is lenne rossz.
majd valaki jon es segit, a vizsgaid fontosabbak mint h nekem mikor lesz egyeni avatarom, sok sikert hozza[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
hihi, tenyleg, ezt el is felejtettem
nem lehetne ezt megnagyitani kicsit a csapja megnyirbalasaval?mod: amugy kinek melyik tetszik legjobban?
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3077 üzenetére
nekem ez tetszik, szerintem ezen a legjobban kiveheto.
-
Picco
addikt
válasz Sirandrish #3106 üzenetére
-
Picco
addikt
az en csotanyos avatarommal akkor lehetne valamit kezdeni?
mert szerintem a sok jelenlegi kep meg nem menne at a moderatorok suru rostajan**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
na osszeszedem ide a probalkozasokat, eredeti verziokat.
Jag altal keszitett elso valtozat:Abostino altala keszitett (eddig nekem legjobban tetszo) :
es vegul de nemutolso sorban Hasek is csinalt nekem kicsit es nagyot is:
itt van nehany kep amibol tetszene a dagadt csotany
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
jujj, veletlenul elirtam Agostino nevet, bocsanat erte
tehat kerdes/keres az lenne h kinek hogy tetszik es hogy ezek a kepek jok e alapnak vagy mindenkeppen jobbminosegu kell?
aki eddig is faradozott a leendo avataromon annak nagyon szepen koszonom
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3208 üzenetére
az meg elegge pixel huszar. talan kicsit sapadt is...ilyenkor utalom h nem ertek a photoshophoz
-
Picco
addikt
en is, nagyon szepen koszonom mindenkinek a segitseget/velemenyeket.
-
Picco
addikt
hali
regebben szerettem volna egyeni arckepet, de recesre sikeredett ezert elutasitottak
valaki rendbe tudna szedni ha szepen megkerem? nem vagyok nagy photoshop guru sajna
-
Picco
addikt
szvsz a felreertesek elkerulese vegett de ezt gondolom te is erted.
no offense: de ez egy elsosorban szakmai forum, nem magyarsagrol szol es ha sokaig feszegeted a hurokat lehet h 1-2 honapra bucsut mondhatsz az egyeni avatarodnak, tenyleg nem banto szandekbol mondtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest