Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Szeretném én is a segítségeteket kérni egyéni avatar ügyben.
Első ötlet az volt, hogy egy ''erős, szögletes vonalakból álló'' holló szárnyának egy darabját kellene talán fehérre festeni, az illene a nickemhez, de sajnos nem találtam megfelelő képet hozzá. Így jött a B terv.
Találtam egy másik képet, ami passzolna az internetes személyiségemhez (''gondolhatsz rólam akármit, az igazi arcomat úgysem látod''). [link]
Tudnátok esetleg ebből valami PH-kompatibilisat csinálni?
Előre köszönet minden egyes izzadságcseppért!
Ha erre jár egy illetékes személy, akkor még megkérdezném, hogy jó-e, ha a bme-s táramról linkelek? Nem szeretem imageshacket, és az enyémet is el lehet érni külföldről.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #736 üzenetére
Még annyit mondjatok légyszi, hogy a linkelt képpel lehetne esetleg kezdeni valamit, vagy álljak neki szorgosan keresni valami használhatóbbat?
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Jééé. Madár. Dreamcatcherrel a háttérben.
Hasonlít a hollóra is, bár nem olyan, mint amilyen az első elképzelés volt, de kifejezetten tetszik. Rajzos is... Meddig kerested?
Akkor terv változott, inkább legyen ez. A többiek meg már biztos a falra másznak tőlem. Azért megkérhetnék valakit az átalakításra?
Nekem nyáron is hoz valamit a Mikulás. Köszönöm szépen!
-
FehérHolló
veterán
Köszi!
A bal oldali lenne a nyerő. Látom, szorgosan elűntetted, de lehetne bele esetleg rajzolni néhány vonalat (főleg a farkára), hogy látszódjon, hogy tolla van és nem ''szőre''?
Meg tükrözés is kellene, de az egyértelmű.
#758: Esetleg másodiknak lefelé egy nyak? (csak ötlet. )
-
FehérHolló
veterán
Így már nagyon jó, bár elég kicsi a térkitőltő képessége. (Látom, hogy magasságra szabvány.) Nagyítani lehetne esetleg egy ici-picit?
A kis képhez meg a fejeset lehet csak használni, különben csak egy fehér pötty lenne az egész az alján egy fekete valamivel. Így a másik munkád sem vész kárba.
Készítenél egy kis ikont is hozzá?Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Barátkozgatok én.
Köszönöm az eddigi munkádat!
Valaki illetékes személytől kérdezném: Jó így a méret, térkitöltés, miegymás?
Requesttel várok kicsit, hátha valakinek még van hozzászólnivalója. (A fenti kérdésre adandó válaszon kívül persze.)Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Ezekt megtaláltam én is, köszi. A jobb legalsó tetszett, de túl részletesnek ítéltem, és így nem sokra mentünk volna vele itt.
Másrészt ha ennyit szenvedett vele dwiki, akkor nem szeretném azt mondani egy majdnem teljesen jó képre, hogy mégsem. Ráadásul ezt a Mikulást hozta.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Armando_19 #958 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de 516 nap kicsit messze van még a 600-tól.
A Baron névelője meg der.
-
FehérHolló
veterán
válasz Kicsirics77 #1102 üzenetére
A nap lehet, hogy eljön 3 nap múlva, de ~400 hozzászólásod még hiányzik hozzá, hogy igényelhess (Nem mintha engem olyan különösen meghatna a háeszek száma, csak ez a szabály. )
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Winner_hun #2069 üzenetére
orrszarvú emel nehéz súly
Szerk.: ööö, elkéstem, pedig a "miről készült ez a kép" c. topicban éreztem magam. Nem ér a képet közben kicserélni!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz philoxenia #11818 üzenetére
Rengeteg játékban is szerepel az ürge. Elég nagy neve van a pankráció világában.
Esetleg azokból lehet jobb képalanyt verbuválni.Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest