Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Shadowfax #992 üzenetére
Már épp gondolkodtam, hogy az aktuális Prince topikba belinkelem a problémát, hátha tud a többi fan segíteni, de nem volt rá szükség.
túl életlen az arca
No igen, ilyen kicsiben természetesen elég sok részlet elveszik, pl. *
nagyon lefelé néz
* az is, hogy valójában a lefelé néző arcból épp felfelé néz.
Esetleg ebből lehetne valami
Ez SOT-os, és legalább egy évig volt a háttérképem (ld. korábban).
De azért köszi. Vagy szted jobban megy a személyiségemhez?
itt van egy nagyon édi
Hehehe. -
DigitXT
nagyúr
válasz Shadowfax #994 üzenetére
Azt a topikot úgyse nagyon látogatja más rajtam kívül.
Tévedés, mindig nézzük, hogy van-e új HSZ a mozifilm megjelenéséről szóló hír óta, de miután nincs nem írunk. (2009 meg még nagyon messze van.)
Most akkor WW-st akarsz?
Arra gondoltam. Amit ugye összehoztam, így próbálgatva (pl. egy screenshoton az ''oroszlánjaim'' helyére másolva) szvsz elég jól néz ki, de ha nagyon nem megy a dolog, akkor inkább nem erőltetem, majd lesz vmi... (1000 nap már elmúlt, addikttá is váltam közben, szóval most már ''ráér'': lényeg az, hogy megfeleljen a ''mércének'' és persze végeredményben tetsszen nekem is.)
azt hiszem, igen
Nem vagyok elég marcona, mi?
Szerk: egyébként megpróbálhatom majd a linkelt képet ''körbevágni'', de alapból tuti túl fényképszerű lesz az is (a többiek már előrevetítették). Gondolom a színmélység durva legyokásával lehetne PH-kompatibilissá ''varázsolni'', de ahhoz tényleg ügyesnek kell lenni, hogy ezután is nézzen ki valahogy. (Rajzos is legyen, meg szép is.)
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
válasz Shadowfax #1703 üzenetére
-----> ----->
A másodikra raktam vissza az első fejét, mivel a második már kisebb illetve az élei is jobbak, mint az elsőé. ITcaféról az elsőnek a körvonalai szörnyűek, azt nem is javaslom.
A törés az átméretezésből adódott, észre sem vettem A fehér felesleget is eltüntettem.
Mit alakítsak még rajta?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Shadowfax #1827 üzenetére
Szerintem ha a te féléd kicsit sötétebb lenne (a határoló vonalak nagyon világos szürkék szerintem), akkor jobb lenne, de így inkább Winneré.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
ladybug
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest