Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap
üzenetére
Nem is olyan rég rajzoltam egy tacskót. Amit most linkeltél, az fénykép (amiből már nem dolgozunk), valamint az elkészült arckép nem is térne el jelentős mértékben a már használatban lévőtől. Tacskó az tacskó, legyen az kicsi vagy nagy, teljesen mindegy.
A legutóbbi arcképed elkészülése óta sokat változott a szabályzat, kérlek, olvasd át. Linkek a téma tudnivalókban.
Utána az arckép offban vesd fel az ötleteidet (ha még nem adod fel), írd le mik azok a témák, amik tetszenek és még nem foglaltak, aztán a közösségépítők segítenek megfelelő forrásképet keresni.
-
válasz
legiaap
üzenetére
Esélytelen, keress kérlek valami mást, ami nem Superman, Batman és nem foglalt karakter.
Fekete paca, nulla részlettel. A mellkasa semmiképpen nem fér rá a képre, ezért egy tök átlagos arc lesz belőle.

Az ilyeneket magatok is kipróbálhatjátok, a legegyszerűbb képszerkesztő is képes kivágásra és átméretezésre. Ha valaki szerint ez így jól néz ki kicsiben, annak sajnos nem tudok segíteni. -
-
tailor
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Szia!
Részemről Noob Saibot menni fog. Készítek belőle egy elő-tervet, aztán közösen fonomítunk rajt'.
mackosajt: szerintem lehet vele kezdeni valamit, bár nem tudom, hogy a modik mennyire díjazzák majd a "minimalista" stílust - ebből már volt gond nem is oly' rég... Várjuk meg az ő véleményüket is.
-
-
válasz
legiaap
üzenetére
Láttam ám, csak gondoltam ráérünk, úgysem jár erre Pompi vagy Kidus.

.
ristian:.: Te sem lettél elfeledve...

Azt az enyhén fallikus jelenséget a feje tetején kicsit átalakítottam, legyen inkább nyíl formája.Elbírálásra várnak:
pigatt, Henk és JohnnyCage (cyborg koponya és Dr. Mackey), grabber, kisza25 és 30z.Samu, PuMbA, kem
-
Pompi
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
A többi avatarohoz arányaiban kell jónak lennie. Már a 60x50 is nagyobb, mint az átlag egyébként, de inkább széltében lehet jobban eltérni a referencia 40x50-től, mint magasságban. Próbáljátok meg 52 pixel körüli magasságra hozni a képet, akkor a szélessége is bele fog férni, főleg a hátsó "páncél" nélkül.
-
Winner_hun
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
A tiéd a bal oldali, az enyém a jobb (a tiédnek az élét recétlenítettem csak, mivel csak abba kötöttem bele
)

Remélem észreveszed a különbséget. Amúgy szerintem a mellkasán levő madár körül a narancssárgát jó lenne egy színné tenni, felesleges ilyen sok szín oda, csak zavaró.
-
parandroid
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
"Néha már kicsit nevetségesen komolyan gondoljátok ezt az avatar dolgot"
Mielőtt halálra kacagnád magad, egymás mellé tettem attisx verzióját és a tiédet.

Most tedd meg légy oly kedves, hogy megváltoztatod a böngésződ címsorban az URL-t prohardver-ről mobilarena-ra, majd it.news-ra, és gondolj bele, hogy milyen szépen mutatna a világoszöld négyzet a prohardveres domain alatt. Egyúttal választ kapsz arra is, hogy mi az a transzparens háttér.
Az avatar elkészítésének éppen az a trükkje, hogy az avatar valamennyi domain alatt normálisan nézzen ki; egy képet leméretezni bárki képes.
Szerk: A kötözködésről meg annyit, hogy attisx elsőre meg tudta csinálni úgy, hogy ha akarnék se tudnék belekötni.

p
-
parandroid
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
"Amúgy mindegy a szín,mert ezt a Modik,már gondolom megoldják"
Nem, nem oldják meg. Az első hozzászólásban ott vannak az avatar elkészítésének feltételei. Első lépésként próbáld meg megérteni őket, mielőtt nekiállsz, mert így konkrétan használhatatlan a munkád. No offense.
p
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
leginkább azért, mert az eddigiek legtöbbje is arra néz
nézik a szöveget.shteer: a jelenlegi avatarodnak jól kivehető az arca. az igényeltnek már nehezebben, a "csillanás" miatt. oké, tudom, hogy anélkül nem az igazi, de így meg avatarnak nem az igazi.
a terminátor-kojak is eléggé érdekes. hogy mi "nem az igazi" benne, azt nem tudom megfogalmazni. erősen elüt a többitől.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
"Akkor ezek szerint ti készítitek el ugye?"
Senkinek nincs ilyen feladata. Vannak vállalkozó kedvü fórumozók akik szívesen segítenek, ha idejük engedi.
"Be linkelek egy képet és ami rajta van figura azt szeretném ha az lenne a képem."
Ha elolvastad és figyeled a fórumot akkor tudod, hogy egész alakos képből csak nagyon ritka esetekben lesz jó avatar, akkor is elég egyszerü figuráról lehet szó, namost amit belinkeltél az szerintem nem ilyen. Ennek maximum a fejéből lehet kezdeni valamit copfok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Pánik a memóriapiacon
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Temu
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

-- 

(lekerekítettem a bal vállát [jobb oldalt])
- Jobb így? Szerintem nem, mert a szem környékének és a fogaknak mindenképpen világos színűnek kell maradniuk.
ristian:.: Te sem lettél elfeledve... 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

CactuS
koxx
Ndruu
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River