Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Azt hiszem, hogy lassan én is kaphatok saját avatart, de van egy óriási félelmem: a 2 lehetőség, akikből szerettem volna választani: Goku, és Piccolo mindketten foglaltak. Lehetséges, hogy őket ábrázoló, de csak hasonló (tehát nem ugyanolyan) képet válasszak?
Esetleg Goku-t gyerekkorában?
Nem tudom, hogy ki az absolut illetékes a témában, bízom benne, hogy olvasni fogja a kérdésemet.
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3218 üzenetére
Akkor a "hasonló" az nem eléggé különbözik, ugye?! Kár, de mutatom a gyerekkori képet, mondasz rá véleményt?
1
2 ez már méretre is van vágva.
Esetleg mikor Supersaiyajin?(asszem jól írtam...) Akkor aranyszínű a haja?Jujj, de izgis!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3220 üzenetére
Nekem bejön a kis ártatlan gyerek. Naaa! Nem kell rosszra gondolni!
Akkor mi a teendőm a továbbiakban?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3222 üzenetére
Yes Sir!
Ebből fogok csinálni, first HSZ-t bemagolom. Sajnos csak otthon tudom megcsinálni, itt a melóban nem adottak a feltételek...
És miután kész van? Mindegy, majd akkor szólok.
Esetleg ha valakinek sok a szabadideje, akkor segíthet, nagyon szépen megköszönném neki!Szerk:Cathfaern:
oksi, egyetértek, igazából ez a kép a leginkább "avataros".[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz VR6-Fan #3235 üzenetére
Szerintem Te nem nagyon hasonlíthatsz egy nyuszira, pláne nem egy mérgező folyadékos hodóra...bocsánat!
És a kis Gokuhoz mit szólnak?
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz ladybug #3237 üzenetére
Esetleg a piros helyett, ha más színt használna, akkor nem lenne ilyen belsőség kinézete.
És Goku, amit Agostinop készített, az milyen?[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz VR6-Fan #3242 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok vitatkozós ember, még sokkal fontosabb témában se. Azt elárolom, hogy amióta létezik VR6, azóta tudom, hogy mit jelent, nekem is bejön! Annyira biztosan nem, mint Neked, de azért tetszik!
Ugye az, hogy "És legalább nem sírok minden 2. órában hogy mikor kaphatom meg az arcképem... " azt nem rám értetted?! Ha igen, muti meg.
BÉKE![ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Agostino!
Nem felejtem el a kedvességedet, köszi szépen!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #3458 üzenetére
Nem tudom, valahogy teljesen szemből jobb lenne, mert ez kissé ferdének tűnik. Egyébként lehet, hogy megkapod azt, hogy "nem illik a PH! arculatába"...
Monnyuk én szeretem a MK-ot!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest