- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kidus véleménye másik topikból, kérlek ennek megfelelően segíts az avataromon picit:
Ez az avatar tobb helyen is elcsuszik, ugyhogy inkabb most szolok, jo elore, hogy nem lesz jo.
Reces a fule ( nagyon ), nincs rendben a haj vonala, foleg hatul ( egy vonalon kek, a tobbi helyen is vannak maszatok ), ezen kivul tul sok is, elveszik benne az arc.
Nem tul arnyalt a kep, de ez meg talan nem is lenne problema, viszont az osszkep nem adja azt a szinvonalat, ami atmegy a rostan.
Kerlek menj vissza a szerkesztobe, dolgozzatok meg rajta, es legkozelebb vard meg, amig 1-2 moderator velemenyezi a kepet, mielott beteszed ide, bevalt szokas, amolyan iratlan szabaly ez, amit erdemes betartani tobb okbol is.
Ezt a requestet holnap torlom, csak meg elobb megvarom, hogy el tudd olvasni.Annyi hozzáfűznivalóm van, hogy ennyi haj kell, nagyon sok avatarnak nincs is arca szinte (pont minap lett egy ilyen engedélyezve) tehát úgy gondolom, ha atöbbi modi is így gondolja, szvsz ez belefér. Amúgy nekem nem tűntek fel ezek a hiányosságok , ráadásula fület pont a kontrasztosság miatt nem is hiszem, hogy jobban meg lehet cisnálni, max meg kell nézni crt monitoron is
-
tildy
nagyúr
Tildy jelenlegi elf füle kisebb
Amúgy tuti
ez amúgy két külön kép? JA az! Legyen a jobb . Kicsit kisebbre fület és kész is
(Hajonmég filózom , lehetne e kicsit több(lányosabbnak hasson), bár így is szuper)
Hálás köszönetemÜgyesek vagytok
-
tildy
nagyúr
No ebből a kettőből kéne összehoznia véglegest
Kék ruha gallérral marad , haj ne ennyire világos , és inkább kicsit hosszabb de valahol a két rajz között, elf kiálló fülecskét kérnék, és kész is van
Köszönöm a sok munkát, amit belefeccöltetek
Valahogy úgy , mintha a mostani fejem lenne bólintva. hm? -
Kidus
őstag
Ez jo, csak tul kedves
Valami hasonlo arckifejezes kene, mint a mostaninak, bar nem ragaszkodom hozza, akkor viszont legyen igen durva feje
A masikkal az a gond, hogy nem sok latszik a fejebol, mert elveszik a sok reszletben.Nem akarom, hogy ennyit dolgozzatok vele, eleg hogy ha talaltok kepeket es dobtok egy linket nekem priviben, vagy itt, en is probalok keresni, aztan majd csak lesz olyan fej, ami megkap , es akkor abbol csinaljunk
Meg amugy is raerek, ha 2 honap mulva talalunk, akkor is jo. -
7
addikt
Alakul, sot, kifejezetten tetszik! Nem gondoltam volna, hogy ki tudod alakitani rendesre a farat is.
Tudsz valamit modositani azon a 2-3 szurke pixelen a fenekenel? Kicsiben nezve picit "kiallnak", egy kis szinmodositas lehet, hogy segitene rajta. (csak nem tudom, hogy sotetebb, vagy vilagosabb lenne szerencses) -
7
addikt
A kicsinyites miatt a szeleknel kicsit kivilagosodott a barna, illetve az ulepenel kicsit furan hat alul az az 5-6 szurkes pixel.
@Szerk: Eh, latom, te is eszrevetted.
Azt nezem, hogy igy, hogy levagtad azt a par pixelt, olyan furan egyenes a feneke, illetve a kozelebbi labanak az alja. Valami arany kozeputat kene talalni, de ha tul nagy munka, akkor nekem igy is jo.
Amugy kiskepnek meg szerintem eleg lesz a feje is (mar ha Kidus rabolint
)
-
-
Tudom (ez tetszik, főleg amik a neten vannak
), csak kicsit méreteztem rajta, az aljából is szedtem le...
Itt nincs semmi (melohely) komolyabb képszerkesztő...
Szerinted ez nagyon rossz?
Ja és, hogy vágod körbe...?Köszönöm a segítségedet
Nem okoskodni akarok...
Hálás vagyok érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite