Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Na avatar cserére adtam a fejem, idáig eddig jutottam. Szerintetek túl extrém, mit mahináljak még rajta?
Eredeti:
-
(Bundás)
addikt
Próba:
Szerintetek?
L|zsidoboz: a képet még anno Paint-be rajzoltam ja, de a módostásokat PSP9-be. Kicsi trükkel, de sikerült transzparensé varázsolni és a kicsinyítésből a számomra legjobbat kihozni.
Ant: Annyira nem volt nevezetes, de nekem is nagyon tetszik a kép. Minta én lennék, kicsit beteges...
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
válasz didyman #2972 üzenetére
, na most benne van a keze is.
peterkeT: a lábai miatt elég széles lenne már a kép, és akkor alig látszik belőle valami. Legalábbis én nem tudom jobban megcsinálni egyenlőre. Valamint nem tudom a megadott színkódra optimalizálni a képet se PSP9-ben, sem Photoshop CS-ben, homár vagyok... Szóval ha tetszik a kép didyman-ak, akkor optimalizálja please valaki, addig megpróbálok én is rájönni a nyitjára...
Az enyémmel szerintetek mehetek a rikvesztbe?
-
(Bundás)
addikt
Belépsz az azonosítóddal, jobb oldali böngésző sávban "saját apróhírdetéseim", rákattintasz az adott hírdetésedre, megjelenik a fő szövege a portékádnak, alatta pirossal "Hírdetésem karbantartása" > katt > apróhírdetés lista elejére hozása ( napi kétszer lehet)
Hasznos tippek, tanácsok PH! kezdőknek
----------------------------------------
Visszatérve, sikerült megtalálnom Photoshop-ban a mókát, de a maszkolás nékem le van tiltva.
-
(Bundás)
addikt
válasz Viktor0610 #2986 üzenetére
Újracsináltam és már átlátszó is.
Magam részére meg ezt ügyködtem össze, megfelelő?
-
(Bundás)
addikt
válasz Tibiajax #2994 üzenetére
A kép 50x40-es, ha levágok az aljából akkor eltűnik a teste része (kb. 50x36), szóval nem lesz nagyobb semmivel a kép, csak kevesebb függőleges tartalommal bír majd. Érted, vagy én nem értelek?
Bubu79: ebből a képből nem tudok semmit csinálni, nagyon fakó... keress egyéb képeket és meglátom mit tehetek.
-
(Bundás)
addikt
válasz parandroid #3005 üzenetére
Látom Winner_hun-nál megengedett volt a 60-as szélességű kép, ekkor kényelmesen beleférne a lába is. Nem teljes, ötlet?
Egy Bubu-nak:
Szerkesztve: igen, színeztesd ki vele. Amíg másoknak próbálkozom majd csak eszembe jut valami, legfeljebb más ötlet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest