- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
-
Nunder
őstag
Hálás köszönet!
koxx: Á dehogy, csak el akarom kezdeni az alapoknál, hogy utána tudjak szerkesztgetni. Csak a videó valahogy annyira apró, hogy nem tudtam belőle sok mindent kivenni. Találtam egy PS kézikönyvet, abban is vannak jó dolgok, ismerősöm egész jól tudja már kezelgetni, tőle kunyeráltam
-
Str8 sk8r
őstag
...megnézném zölbe is szívesen, ha van aki elkészíti, nem akarok semmi jó elrontója lenni...lehet ilyen piciben valóban sokkal jóbban mutatna...
...
...mondjuk egy ilyenből?
...
-
whitezo88
nagyúr
viszont rengeteg egyedi avatar van ami hasonlóan fényképminőségű, azért is gondoltam erre. a másik túl egyszerű, csúnya.
amúgy szerintem rajzosnak rajzos imho, attól még hogy nem 16 színből áll
lsd [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][/L] [link] [link] [link] stb
-
kem
addikt
Szia!
Sokat nézegettem, hátha megszokja a szemem, de kólásüveggé alakítani Dextert nagyobb vétek lenne mint kivenni a kést a kezéből
Nem az igazi vállak nélkül, így lecsúszna róla a szerszámos táskája
Azt hiszem maradok a váll nélküli kuglinál:
Bár eddig szerintem ez lett a legjobb:
Engem abszolút nem zavar,h elfogy a válla, úgyis a szemébe néz az ember...
-
spyduck
nagyúr
Csak kíváncsiságból kérdeztem. De ha nem hát nem. A mostani képem azért ilyen érdekes mert annó rossz minőségű képet választottam, végre találtam egy jó minőségűt és ez is mosolygós. Legutóbb ti mondtátok, h válasszam a legjobbat, épp most találtam egy jót azért raktam be.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Szten Márs
nagyúr
-
old gray
addikt
Meg van értve. A rasszista megnyilvánulásról lehetne órákat beszélni, hogy igazából ki az, de már megtanultam: itt ilyen témáról és ilyen vita-partnerekkel felesleges. És nem kell az avatar később sem, nem érdekel már az egész herce-hurca, még a végén hálálkodnom kell valakinek, hogy szívességet tett nekem.
Még valami: "2008-04-10-én figyelmeztetve lettél fenyegetőzés miatt". Van ennek nyoma valahol? Mert gondolom töröltétek a hsz-t, de kíváncsi vagyok mi lehetett, nem emlékszek rá.
-
kem
addikt
Ha van valaki aki bele tud nyulni elég rendesen, akkor azt is meg lehet csinálni.
Nekem a szája nem tetszik, nem hasonlít a karakterre, és Dexter feje sosem véres ez a másik dologEz olyan mint ha Batmannek lenne véres a feje...
szerk: találtam rajzosabb alapanyagot, rögtön linkelem.
-
_stick_
őstag
Én nem a két képet hasonlítottam össze, hanem horny-ról általában mondtam, én is ilyesmi avatart akartam, konkrétan ezt és itt is, meg a játékban is hosszabb a szarva, de ha a megrendelőnek teccik, akkor nincs miről beszélni.
Beszarás, hogy még arra is emlékszem, hogy lehetett előállítani a templomban.
-
yakuza.tora
addikt
Elnézést kérek mindenkitől! Agostinotól és a modiktól is!
Biztos, hogy én voltam a bűnös/béna!
Ha terhelhetem még a topikot a szerencsétlenkedésemmel, akkor arra lennék kíváncsi, hogy mi a helyzet a kiszemelt avatarral? Jó így, vagy még át kellene dolgozni???(természetesen a javítottra gondolok)
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem is igazából arra voltam kíváncsi[...]
Ja értem, a megrikvesztelés, ahogy már leírtam nekem sem volt világos.
Nekem egyébként nincs bajom a képpel.
Jólvan, örülök neki. : )) Akkor tőlem is az 50-es és a kicsi:
,
De ha már méretek, lenne egy kérdésem. Tudom, hogy az optimális méret 40*50, de pl amikor az egyik érték nem éri el a határt, akkor a másik egy kis növekedést nem kaphatna? Így értem: W36 H52, a W34 H50 helyett. Tehát: ha egyik kicsit kisebb, akkor arányaiban a másik nem lehetne kicsit nagyobb? Megint alkuszunk tudom, de azért ez mégis más, mint amikor mindkét érték meghaladja az opt méretet. : )))
-
Agostino
addikt
Üdv.
Úgy, hogy kisebbre lett véve a méret, a beállítások pedig nem voltak megfelelőek. Ha megfigyeled, az enyém 38*52 a módosított pedig 37*50. Mindegy, történt ami történt, ha mondanál valamit az általam fentebb készített képről, azt megköszönném. Ha nincsen semmi, akkor amint lehet megcsinálom a kicsit - ha már a kollega ennyire siet, a rikvesztben lévőek meg egy cserét követően váljanak gyorsan az enyészeté.
-
diablo1984
veterán
-
7
addikt
Teljesen igaz, mea culpa, mea maxima culpa. Hajlamos vagyok neha csak az avatart nezni, foleg, ha a szovegkornyezetbol sem jovok ra a nevek nezese nelkul, hogy itt valami galiba van...
Akkor javitanam magamat: a C.Brigante-fele avatar szerintem nem illene bele a PH! arculataba, de majd az illetekesek ugyis eldontik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest