Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
sati
2-3mp? Jó gyorsan gépelsz
Ennyi idő alatt nekem nem menne még TAB-ot használva sem, hogy mit hova mountoljon. Főleg mikor 2 USB-s winyó van rátéve. Sima alias-t sem lehet rá írni, mert én nem 1-2 fajta USB-s cuccot használok, hanem bármilyet, ha jón kérés, és ki kell próbálnom, vagy másolnom, szal a gépelés teljesen felesleges ebben az esetben, akármilyen minimalista rendszert használok, és nagy részben meg terminált.vargalex
Hol látszik? Mert erről semmilyen infót nem látok gyártónként. Egyedül a Samsung csinálta meg a Knox rendszerével (már amelyik készülék ilyen rendszerű).
De hogy teljes legyen a kép, az alábbi eszközöket nyitottam már ki, és kerültek is garira (ami saját teló volt, és ismerősök):
- Xiaomi
- Oneplus
- Huawei
- Sony (ez már rágen volt)
- HTC (ez már rágen volt)
- Samsung (ami nem Knox-os, korábbi Galaxy-k)Ezekközül egy szervíz se szólt, pedig hát HTC és Sony hivatalos szervízeknek kellett volna, Motorola esetén is. Szal kizártnak tartom, hogy látható volt, de jótékonyan szemethunytak, miközben máshol meg azt olvasom, hogy minden szarért visszadobják a gari érvényesítését.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ennyi idő alatt nekem nem menne még TAB-ot használva sem, hogy mit hova mountoljon. Főleg mikor 2 USB-s winyó van rátéve. Sima alias-t sem lehet rá írni, mert én nem 1-2 fajta USB-s cuccot használok, hanem bármilyet, ha jón kérés, és ki kell próbálnom, vagy másolnom, szal a gépelés teljesen felesleges ebben az esetben, akármilyen minimalista rendszert használok, és nagy részben meg terminált.
BoB