Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
A -s kihagyása nem baj, mert elvileg a default az /bin/bash a legtöbb disztrón, a legtöbb leírás csak azért említi, mert biztosra akarnak menni. A csoportok sem olyan tragédia, hogy kimaradtak, mert usermod paranccsal, amit már írtam, pótolható, akármikor később is. Az meg tényleg lehet, hogy a nox üti a utils-t. De még az is lehet, hogy a sima utils-t elég feltenni, mert abban benne vannak az X-es és noX-es (no X.org) hozzávalók.
Egyébként én tervezem átállni zsh-re. Eddig ellenálltam neki, mert bloatabbnak tartottam, meg ugye mindenhol a Bash a sztenderd, de a zsh annyival többet tud, hogy állva hagyja az egész Bash-t.
Jó még állítólag a Fish shell is, de az még nagyon kísérleti, meg több sztenderd dolgot sem támogat, pl. !! és !$ rövidítések, és hasonló sztenderd trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden, ami hőszivattyú
- Házimozi belépő szinten
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux haladóknak
- Gumi és felni topik
- A Razr 70 is előkerült
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB