- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #7259 üzenetére
A -s kihagyása nem baj, mert elvileg a default az /bin/bash a legtöbb disztrón, a legtöbb leírás csak azért említi, mert biztosra akarnak menni. A csoportok sem olyan tragédia, hogy kimaradtak, mert usermod paranccsal, amit már írtam, pótolható, akármikor később is. Az meg tényleg lehet, hogy a nox üti a utils-t. De még az is lehet, hogy a sima utils-t elég feltenni, mert abban benne vannak az X-es és noX-es (no X.org) hozzávalók.
Egyébként én tervezem átállni zsh-re. Eddig ellenálltam neki, mert bloatabbnak tartottam, meg ugye mindenhol a Bash a sztenderd, de a zsh annyival többet tud, hogy állva hagyja az egész Bash-t.
Jó még állítólag a Fish shell is, de az még nagyon kísérleti, meg több sztenderd dolgot sem támogat, pl. !! és !$ rövidítések, és hasonló sztenderd trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Íme az új Android Auto!
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Opel topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest