Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nos, felraktam a lightdm-et és ugyanaz a probléma. Némi kínlódás után eszembe jutott, hogy a Logitech Unifying-nál van probléma, amit azóta sem javítottak upstream, ezért volt a xinitrc-ben nekem még egy setxkbmap pluszban. Hrrrr.
Viszont most azon agyalok, hogy openbox helyett valami mást is ki kellene próbálni, de nem tudok kitalálni semmi jó indokot, miért ne lenne jó nekem továbbra is az openbox.
Milyen ciki, annyira hozzá vagyok szokva a vim-hez, hogy most i betűt nyomtam ahhoz, hogy Geany-ben módosítsak egy sorban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB