Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Ha a Secure Boot be van kapcsolva, akkor szopás az UEFI boot, olyan bootmanager kell akkor, ami kezeli a shim-et. Azt nem tudom, hogy a systemd-boot kezeli-e. Sose használtam Secure Bootot, az első, amit kikapcsolok, mert
1) mint védelem nem sokat ér ténylegesen
2) csak megkeseríti az ember életét OS-ek telepítésekor
3) akármilyen OS-en driverek telepítésekorAz ujjlenyomat-olvasónak nem kéne elvileg megkívánnia a Secure Bootot, de ki tudja, lehet azon a gépen fogja. Mondjuk ezekben én nem tudok neked segíteni, mert semmi ilyen flancos dolgot nem használok, se Secure Boot, se ujjlenyomat-olvasó, se Windows Live arcfelismerés, se VR-szemüveg, se multimonitor setup, se 100 gombos 3000000 DPI-s Gaming Pro RGB Ultra egér, se BT-os eszközök, se USB-s vibrátor, se semmi ilyen szarokat nem használok, nem kötözgetek a gépre. Így ilyen spéci dolgokról nem tudok nyilatkozni, hogy mi mit igényel, hogy menjen. Régi vágású vagyok, bekapcsolom a gépet, beépített eszközöket, beépített kijelzőjét használom, egy kijelző, 1 virtual desktop, tapipad, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- EAFC 26
- Blu-ray lejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB