- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Itt van a vimrc konfigom, de neked csak az első néhány sor kell (sorszámozás, sortörés, tört sor görgetése, automatikus parancskiegészítés, 24 bites színmélység, színtéma), a többi map, meg let részt még nem ajánlom, nagy részüket én se használom, a let rész meg csak azért van, ha oldalsáv nézetben fájltallózást nyitok meg vim-ben, annak a vizuális megjelenítését olvashatóbbá tegye, de ezt a feature-t is rettenet ritkán használom.
Elindulásnak a vimtutor parancsot ajánlom, meg ezt a netes játékot. Amíg megszokod a módokat, meg a szövegben mozgást.
Mikor én próbálkoztam először vim-mel, akkor elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam annyira szénné konfigolni, hogy lényegében úgy működött, mintha csak egy normál szövegszerkesztő lett volna, működött az egér, kurzormozgató billentyűkkel navigáltam, nem kellett módot váltani, stb.. Na, ezt nem szabad, mert egyrészt így soha nem tanulja meg az ember, meg így pont az értelme, legjobb oldala veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- DJI topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB