- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6757 üzenetére
A Vifm sem tud futni önmagában, kell neki a terminál. De ez kifizetődik, amikor már sok terminálos alkalmazás van nyitva, akkor egy csomó libet közösen használnak, nem tölti be mindegyik példány a sajátját. Így 10-15 terminál alig foglal többet memóriában, mint 2-3.
A Tux Commandert rég néztem, akkoriban évekkel ezelőtt nem találtam rossznak. De aztán mikor fő rendszerként váltottam Linuxra, akkor a Double Commandert tettem fel. De mióta áttértem csak terminálos alkalmazásra (mpv, firefox, játékok kivételével), így terminálos fájlkezelésnél maradok. Megmondom őszintén, a Double Commander hiányzik, mert elég zseniális, sokat tud. De hát nagy bloat progi egy terminálos megoldáshoz képest. Néha napján mégis előveszem, ha valami olyan különleges tömörítvénybe kell belenézni, amit a Vifm nem kezel.
A trash-kezelését sose bántottam Vifm-nek. mc-ben nem tetszik, hogy a nézeteit és a billentyűit nem lehet normálisan testre szabni. Vifm-et teljesen testre lehet szabni és saját scriptekkel, makrókkal bővíteni. Na, meg a hatékonyabb vim-es irányítás is mellette szól. Az mc csak a fájlstruktúrában tud vimes billentyűkkel mozogni, de ezzel kifújt.
Nézegettem még Rangert, de a Python miatt kiesik, kerülöm az abban írt alkalmazásokat, és még ott van az „lf” (LF kisbetűkkel), amit még nem próbáltam. Az nnn fájlkezelő sem jött be, nekem túl kevés, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest