- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
A Vifm sem tud futni önmagában, kell neki a terminál. De ez kifizetődik, amikor már sok terminálos alkalmazás van nyitva, akkor egy csomó libet közösen használnak, nem tölti be mindegyik példány a sajátját. Így 10-15 terminál alig foglal többet memóriában, mint 2-3.
A Tux Commandert rég néztem, akkoriban évekkel ezelőtt nem találtam rossznak. De aztán mikor fő rendszerként váltottam Linuxra, akkor a Double Commandert tettem fel. De mióta áttértem csak terminálos alkalmazásra (mpv, firefox, játékok kivételével), így terminálos fájlkezelésnél maradok. Megmondom őszintén, a Double Commander hiányzik, mert elég zseniális, sokat tud. De hát nagy bloat progi egy terminálos megoldáshoz képest. Néha napján mégis előveszem, ha valami olyan különleges tömörítvénybe kell belenézni, amit a Vifm nem kezel.
A trash-kezelését sose bántottam Vifm-nek. mc-ben nem tetszik, hogy a nézeteit és a billentyűit nem lehet normálisan testre szabni. Vifm-et teljesen testre lehet szabni és saját scriptekkel, makrókkal bővíteni. Na, meg a hatékonyabb vim-es irányítás is mellette szól. Az mc csak a fájlstruktúrában tud vimes billentyűkkel mozogni, de ezzel kifújt.
Nézegettem még Rangert, de a Python miatt kiesik, kerülöm az abban írt alkalmazásokat, és még ott van az „lf” (LF kisbetűkkel), amit még nem próbáltam. Az nnn fájlkezelő sem jött be, nekem túl kevés, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB