Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6759 üzenetére

Igen, közben rájöttem mikor bill kombót rendeltem a futásához, és hát tök logikus is. Viszont fura, hogy csak 3MB-al fogyaszt kevesebbet az mc-hez képest. Szerényebb fogyasztást reméltem. Double Commander tényleg rettentő sokat tud, de ahogy mondod, ez miatt eszeveszett nagyra hízott, és zabálja is az erőforrásokat. Láthatóan gyorsabb egy vifm, vagy mc. Igazából elgondolkoztam, hogy mi az amit baromi gyakran használok egy filekezelőben, és azokat igen nagy részben tudja az mc is, meg vifm is kiegészítésekkel (mert pl vifm alapból nem tud ftp klienst). Viszont Bspwm-en nagyon bután néz ki a Double Commander, ha más is meg van nyitva mellette, így azt most töröltem (beállításait meghagytam, hogy ha visszatérnék rá. Akárcsak az Openbox-ét is). Tux Commander kvázi egy lecsupaszított Double Commander, csak asszem az sem tud Trash-ba törölni, és nincs is rá megoldás (nemúgy mint az mc-nél, és vifm-nél) Így ez eléggé nagy érvégés, pedig eléggé letisztult felülete van, és gyors. És eszeveszett keveset fogyaszt. Köröket ver a minden file managerre.
    Vifm milyen tömörítvénybe nem tud belenézni? Néztem még a Last file manager-t, nnn, lf, ranger, fff, de a legtöbbje már ott kiesett, hogy nem dual panelos. Mc-nek alapból eléggé buta kinézete van, viszont vannak beépített color sablonok, és abban nekem a Modarin256-root-defbg nagyon bejön. Annyira, hogy a vifm szín beállításait is az alapján konfigoltam manuálisan. Ez alapján így az mc nekem eléggé jó, de azért a vifm-el együtt használom most, aztán jövőhéten eldöntöm melyik maradjon. Pythonnal mi a bajod?
    Amúgy én most az rtorrent-et konfiolom. Kíváncsi leszek, hogy tudok-e élni terminálos torrent klienssel. Elvben nem csinálok különöset, csak betöltöm vele, és mikor eljött az ideje, akkor törlöm onnan, úgyhogy nem kéne zavarjon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés