Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
F34R
PekWM és Fluxbox kicsit régen volt frisstíve ha jól emlékszem (anno azokkal is kacérkodtam, de aztán az Openbox lett a befutó). Tán 2018-ban utoljára az egyik, a másik tán még régebben. Az Openbox-ra meg pont ma jött egy újabb verzió.
Frawly
Csak részben nyújtják, mert pl nincs klasszikus értelemben vett asztal, így ikonokat sem lehet kipakolni, max háttérkép, meg conky ilyesmik. Hálistennek nekem ezek sem hiányoznak. Vagy bill kombóval indítok progit, vagy Rofi launcherrel. Annyira hozzászoktam ehhez, hogy a melóhelyen is kerestem olyan progit, ami Rofi szisztémát használja, így ott is ilyen elven használom már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB