- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam a fedora 31-est, borzalom
A telepítője, partícionálója is
viszont a gnome alapból waylandes rajta.
Szerintem a SuSe-nak van a legnormálisabb telepítője, partícionálója, és a majdnem fullosan működő Plasma wayland session is jó pont(a firefox kifagy alatta de minden más pl clementine is, megy). Archon azért nem fut a clementine és egy sor másik QT5 app Plasma waylanden mert a rendszer nem tudja betölteni a qt wayland platform plugint, sokat googleztam a hibaüzenetre, meg is próbáltam a talált megoldásokat de semmi nem segített.
Egyedül úgy működik majd' minden QT-s app waylanden ha a QT_QPA_PLATFORM=xcb változó be van töltve az /etc/environments-ben. De ezzel agyon is van vágva a wayland, mert így ugyan futnak az eddig nem futó Qt alkalmazások waylanden, de fagyogatnak egy idő után.
Amúgy a wiki QT5 alkalmazásokhoz a QT_QPA_PLATFORM=wayland-egl változót ajánlja vagy lehet még jó a QT_QPA_PLATFORM=wayland is, de ezeket a plugineket nem tudja betölteni Arch-on a plasma. Ha a QT_QPA_PLATFORM=xcb változó be van kapcsolva akkor a szokásos méretű az egérkurzor, de ha ez a változó nincs bekapcsolva(ez az alapértelmezés) akkor az egérkurzor nagy méretű, ez jelzi ha tiszta plasma wayland sessionben vagyunk X emuláció nélkül. Tumbleweed-en nagyméretű volt az egérkurzor a Plasma wayland sessionban, tehát nem volt bekacsolva az X emuláció a QT5 appoknak, a clementine így is szépen futott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest