- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Lehet, hogy alapesetben lesz benne egy vezetékes kapcsolat, de ha nem lenne, akkor bizony fel kell venni nm-appletben egy vezetékes kapcsolatot, IP-nek dinamikust adsz meg, és mindent default-on hagysz, meg bejelölöd, hogy az legyen az alapértelmezett kapcsolat.
Tint2 elmegy, de a polybar szerintem is jobb.
Én anno LXDM-et használtam login managernek Openbox mellé. De mióta áttértem minimalista megoldásokra, azóta nem használok semmilyet. Egyszerűen konzolon jelentkezek be, és bizonyos konzolok (pl. 1-es, 2-es) úgy van beállítva a bashrc-ben, hogy az adott WM-et indítsa el (SwayWM, dwm) bejelentkezés után automatikusan. Ennek csak annyi a kellemetlensége a login managerhez képest, hogy a felhasználói neved is nekem kell beírnom, nem csak a jelszót. Viszont ezt felfogható egy plusz biztonsági lépésként, mert így a rendszerbe kontárkodóknak nem csak a jelszavad kell kitalálni, hanem előbb a felhasználói nevet is.
A login managereket én azért dobtam, mert fagyogatott a GDM-en és a KDE login managerén kívül az összes, az Intel GPU drivere miatt. Meg a SwayWM waylandes, és azt nem is tudja sok login manager indítani, lényegében csak a GDM támogatná, az meg nekem bloat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB