- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Valaki próbálta már pure Arch alatt notificationt csinálni? Én be szerettem volna állítani, hogy ha USB-t dugok a gépre vagy ha leválasztom, akkor egy kis ablakban küldjön üzenetet.
Feltettem az xfce4-notifyd-t (ha már xfce4 panelem van) és a libnotify-t. Megnéztem, és az xfce4-notifyd szolgáltatása rendben létrejött, fut a daemon, fel is konfiguráltam, hogy hol jelenjen meg az ablak, és meddig mutassa.
Ha notify-send "Hello USB" -t írok, akkor meg is jelenik az ablak.Ezután a doksik alapján létrehoztam egy udev szabályt 90-usb_notify.rules néven az /etc/udev/rules.d alatt, melynek tartalma:
ACTION=="add", SUBSYSTEM=="usb", ENV{DEVTYPE}=="usb_device", RUN=+"/usr/bin/notify-send 'Hello USB'"
ACTION=="remove", SUBSYSTEM=="usb", ENV{DEVTYPE}=="usb_device", RUN=+"/usr/bin/notify-send 'Hello USB"Viszont semmi sem történik. Próbáltam, hogy a RUN=+ szekciban egy általam létrehozott scriptet indítson el, de úgysem fut le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB