Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minimalista WM-mel használod, akkor a bootidő leszorítható 4 mp. környékére egy sima SATA3 SSD-vel. Ez Minten elérhetetlen.
Szép is lenne, ha WM-et kéne használni, hogy megfelelő bootidő legyen. Amúgy igazad van, Mint Cinnamonnal 5 sec alá nem ment a bootidő, Debian Cinnamonnal viszon 3 sec volt, pár éve kipróbáltam Antergossal, az 2,7 sec bootidőt hozott. Mindenütt a leglomhább DE volt fenn, szóval nem kell ide WM.

Jó dolog az SSD, én is sokáig küzdöttem ellene, mert minek az, ha WD Black-et használok rendszer alatt, de szerencsére már megvannak, így viszont a leggyorsabb, legstabilabb HDD-t tárolásra használom, ha ezt előbb tudom, dupla tárhelyet vehettem volna az áráért.

Desktopnál lehet a legjobban megoldani, mert ott valóban elég egy 10 rugós 12GB-os SSD és xTB HDD tárolásra. Laptopnál kicsit nehezebb ezt megoldani, ha csak ki nem dobod a DVD írót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB