- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minimalista WM-mel használod, akkor a bootidő leszorítható 4 mp. környékére egy sima SATA3 SSD-vel. Ez Minten elérhetetlen.
Szép is lenne, ha WM-et kéne használni, hogy megfelelő bootidő legyen. Amúgy igazad van, Mint Cinnamonnal 5 sec alá nem ment a bootidő, Debian Cinnamonnal viszon 3 sec volt, pár éve kipróbáltam Antergossal, az 2,7 sec bootidőt hozott. Mindenütt a leglomhább DE volt fenn, szóval nem kell ide WM.

Jó dolog az SSD, én is sokáig küzdöttem ellene, mert minek az, ha WD Black-et használok rendszer alatt, de szerencsére már megvannak, így viszont a leggyorsabb, legstabilabb HDD-t tárolásra használom, ha ezt előbb tudom, dupla tárhelyet vehettem volna az áráért.

Desktopnál lehet a legjobban megoldani, mert ott valóban elég egy 10 rugós 12GB-os SSD és xTB HDD tárolásra. Laptopnál kicsit nehezebb ezt megoldani, ha csak ki nem dobod a DVD írót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB