Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Rosszul tetted. A Yes-re kell nyomni. Nálam is előjött, a Y-t megadva neki sikerrel lement a frissítés, mindenféle hiba nélkül. Nem rontottál el semmit, futtasd újra a frissítést, meg fogja kérdezni újra, és most ezúttal egyezz bele a cserébe.
Ezzel a possibly missing firmware for module aic94xx és wd719x figyelmeztetéssel nem kell foglalkozni, ezt mindenkinél kiírja. Még a kezdeti időkben benne hagyták ezt a f4sságot az initramfs-generáló mkinitcpio szkriptben, ezért mióta Arch az Arch, ezt írogatja ki mindenkinek. Majd megszokod, mikor már 1000×-re látod minden kernel/systemd-frissítés után. Nem te vagy az első, akinek szúrja a szemét. Annyira alaptalan és annyira régi dolog, hogy lassan inkább mém lesz már belőle

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi hangfal építés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB