- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
vinibali #4782 üzenetére
Nem mindegy, mert az y miatt frissiti a db-t, az u kapcsolo pedig elintezi a frissitest.
Uj verzio != nagyobb csomag, pacman kiirja hogy a muvelet mennyi helyet igenyel, ez frissiteskor sokszor negativ elojelu szokott lenni, tehat nemhogy none hanem csokken. Persze nohet is ahogy mondjuk okosabb lesz egy program, de mire van a tarhely? szerintem arra hogy hasznaljuk, nekem igy nez ki jelenleg:
cc@cc ~ $ df -h / /data/
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/mapper/root 98G 89G 4,7G 95% /
/dev/mapper/data 378G 367G 7,4G 99% /dataSzerintem Debian alapu rendszereken a legrosszabb a csomagkezeles, fuggossegkezelesvel egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EAFC 25
- Tesla topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest