Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Üdv!
Ma virtualboxban felraktam az archot, de sikeresen ki is nyírtam az x-et, mert nem talál megjelenítőt, így nem tudok indítani de-t vagy wm-et. Backupra mit tudtok ajánlani?
Valami olyan lenne jó, hogy csinál egy img file-t, amit cakkumpakk fel lehet telepíteni egy megfelelő mérető lemezre. Ezzel szeretném elkerülni, hogy ha elrontok valamit - de nagyon-, akkor könnyen átugorhatóvá tegyem az arch telepítését (ma másfél órámba telt felrakni, mire meglett hozzá a számomra megfelelő megoldás). Nem mellesleg ha egyszer sikerül összeraknom, és ha valami miatt lehal az egész...
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
Jelenleg egy manjaro linux van a notimon (kde), de valami bizarr késztetést érzek egy natúr arch birtoklása iránt is. Persze egy jó ideig csak vboxban fogom próbálgatni, mert bőven van mit tanulnom még a linuxról. Eddig ubuntu-t, kubuntu-t, mint-et, elementary os-t, xubuntu-t, debian-t, manjaro-t próbáltam - kb ilyen sorrendben is. Voltak kitérőim suse, majd fedora irányba is, de mindig volt valami, ami nem tetszett ezeknél a "vállalati" disztróknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Óra topik
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
BoB