- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Sajnos bonyolultabb egy elemcserénél.
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Windows az tényleg van telepítve, de nagyon ritkán használom (játékra), de az legalább beállítja az időt és akkor Arch indításakor is jó, egy rövid ideig.
Én is a Wiki alapján próbáltam beállítani és szerintem jó is lett:Ha letiltom a démont, akkor tudom manuálisan szinkronizálni az óra beállításoknál, de kb. negyed óra múlva már 2 percet késik.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit!
Ez az idő mizéria systemd-s átállás előtt nem volt, bár igaz akkor még Gnom-ot használtam, bár ez nem hinném, hogy érdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Tesla topik
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest