Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Mostanában valamiért segfaultolgat néhány program:
mpv/youtube dl - ha beletekerek a videóba egy hosszabbat, elszáll
mutt (terminálos email):, ha accountot váltok indítás után, elszáll (de van hogy hiába várok, elszáll)
vim: néha random elszállNyomoztattam, intel microcode fel lett tolva, grub frissítve, nincs microcode update a cpu-hoz, nem is oldott meg semmit. Van ahol még intel driver, van, ahol mesa hibáról írnak. Mindkettőt downgrade-eltem, külön-külön, mindkettő után volt reboot is, nem oldotta meg. Próbáltam a muttot TTY-ról futtatni, ott is segfaultol.
Próbáltam más terminált klienst, azzal sem jó.gdb mutt teszt volt, ez lehet releváns rész:
#3 0x00007ffff6620790 in __libc_start_main () from /usr/lib/libc.so.6
De megnéztem a pacman confot, ott HoldPkg alapból a glibc, pacman logban megnéztem, nem is frissült a glibc. Tudom, hogy a Holdpkg != IgnorePkg, de ignore listán nincs is glibc.
Szóval nem tudom, mi a franc lehet a nyűgje.
Van valakinek inteles laposa (nálam Celeron N2840 cpu)? Nálatok nincs ilyen hiba?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Próbáltam más terminált klienst, azzal sem jó.
BoB