- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, értettem én pontosan és egyet is értek jó részt veled.
hozzáfűzés mégis van:
"ha segítséget akarsz kérni, aki komolyabb szinten használja, az angolt tol (legyen szó Linux-ról"Ez így lehet, bár van itt pár Linuxos topik (Linux - abszolút kezdőknek! például cc. 36 ezer hsz.), ahol azért a kezdők elég jó magyar nyelvű segítséget kapnak, jelentős részben az itteni arcoktól is.
Ráadásul a disztrók jelentős része magyar nyelven elérhető, OSX- ről nem tudok mit mondani, meg a mai y, z generációról sem. Talán jobb is.
Azt azért elismerem, hogy a gugli keresés 95 %- ban angol nyelvű találatot hoz, így aki nélkülözi eme nyelv ismeretét, teljesen az említett kezdők fórumaira van utalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest