Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak?

Nagyszerű! Ezek szerint tényleg azt gondoltad, hogy én Cinnamon alatt akarom használni a KDE plasma5- jét?
Pár disztróban használtam már KDE- t és hidd el, hogy harmadannyi opció volt a control centerben, engem nem lepett meg, mert mondtátok, hogy úgy kell felépíteni az Archot.
AUR-t ismerem, de itt nem volt elérhető, biztosan én csináltam rosszul az Evo- s telepítést, de csomó dolog egyszerűen nem volt! Biztosan nem könnyű ezt neked elkfogadni, mint azt sem, hogy a /tmp az nem ramdisk, legfeljebb qvázi ramdisk!
Újra említem, hogy attól még, hogy valaki nem archguru, csak egy home user, még nem totál idióta, csak bénázik egy számára ismeretlen rendszerrel.
Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom! 
Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t

No, ezt nem kellett volna írnod, mert épp 2-3 hete frissült az ESR 31.4- re! Ezt hol hallottad, hogy az régi? Mint tudhatnád, az ESR nem kapja az újdonságokat tartalmazó frissítéseket, csak a biztonságiakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked az oviban már androidos cumihasználat optimalizáló app volt a telódon, gondolom!
BoB