- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Ott a pont.
A log bogarászása közben ezt találtam:275.327] (**) SynPS/2 Synaptics TouchPad: Applying InputClass "evdev touchpad catchall"
[ 275.327] (**) SynPS/2 Synaptics TouchPad: Applying InputClass "touchpad catchall"
[ 275.327] (**) SynPS/2 Synaptics TouchPad: Applying InputClass "Default clickpad buttons"
[ 275.327] (**) SynPS/2 Synaptics TouchPad: Applying InputClass "evdev touchpad catchall"
[ 275.327] (**) SynPS/2 Synaptics TouchPad: Applying InputClass "generic mouse"
[ 275.327] (II) LoadModule: "evdev"
[ 275.327] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 275.327] (EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so: /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so: file too short
[ 275.327] (II) UnloadModule: "evdev"Megpróbáltam újratelepíteni a evdev-et, de mivel hibát adott ezért rázavartam a force kapcsolóval:
pacman -S --force libevdev xf86-input-evdevEzek után már van minden.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest