Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Dumber_
    őstag

Kis változatosságra vágytam, gondoltam felteszek egy DE-t Openbox helyett. Azt tudtam, hogy csak ideiglenes lesz, na de hogy ennyire. :D
    Gnome-shell volt az áldozat, de csak 1-2 órát bírtam. Túlságosan hozzászoktam már a jól bejáratott Openbox-hoz...

Még jó, hogy a pacman-nek lehet adni fájl bemenetet, gyorsan kivágtam a log-ból az újonnan telepített csomagokat (maga a log már 2,5 MB :Y ), úgyhogy pikk-pakk megvolt a tisztogatás. :)

Még gondolkozom a Deepin-en. A Pantheon-t nagyon régen próbáltam feltenni, sikertelenül, azt kihagyom, de lehet a MATE-re is rá kellene nézni, mit alkottak.

Nejem gépére gnome-ot raktam , anyámékén xfce-t próbáltam. (egyik sem használja :(, de nem a DE miatt )

Nem mondom, hogy nem lehetne megszokni részemről, de az openbox annyira be van állítva a kezemre, és olyannyira nem akarom változtatni, hogy egyszerúen nem találok indokot, hogy lecseréljem.

Igazából ezért gondolkodom folyamatosan az arch -> debian cserén, mert nem nagyon változik a gépem., akkor meg már ne érjen meglepi semmikor. De ez a fránya arch nem ad rá okot a cserére ;]

Új hozzászólás Aktív témák