Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Rendszer adminisztrátorként biztos, hogy tilinget használnék. Gyakorlatilag arra lett kitalálva, szakemberektől szakembereknek. Nem azért, mert mazochista vagyok én is (nem is tudnám jelenleg használni), hanem láttam működni. Probléma megoldásra és napi szintű karbantartásra, felügyeletre tökéletes. Egyszerűen nincs szükség többre egy bármilyen szerveren. Itthon már nem használnám, az is biztos. Az Openbox vagy az Enlightenment viszont piszkálja a fantáziámat. Azok valahogy ötvözik a két szélsőséget és azt mondanám, hogy ők az arany középút. Még ha most hegyeket hordtok is rám

Nah, jól feldobjuk egy kicsit az Arch topikot. Tényleg kihat volt mostanában. Lehet, hogy fel kellene tennem, azzal kreálnék itt némi forgalmat

Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB