Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Esetleg a pekwm -et próbáld ki. Max testre szabható, jól szerkeszthető a menüje, témázható, gyorsbillentyű szerkesztés egyszerű, start scriptje van, és alig eszik többet, mint az openbox. Kb 8 évig haszáltam. Egy próbát megér. Nem tehetek arról, hogy 8giga memmel tillingezek. Nekem bejön.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
arany középút

Valami régi gépre tényleg lehet így van. De modern gépen azért szarakodjak meg annak örüljek hogy a rendszer kihasználtság 45% helyett csak 35% ?
És cserébe az enlightenment elég szarul néz ki. Kb. win95-98 témázós korszakot idézi.
Ez a másik véglet, amikor azt látom hogy erős hardveren sportot űznek abból hogy minél kisebb erőforrásigényű felületet használjanak attól függetlenül, hogy egy KDE vagy GNOME is tökéletesen fut minimális kihasználtsággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB