Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2080 üzenetére
Szerintem a Cinnamon az egy használható Gnome3. A Mate az a Gnome2 fork. Érdemes tenni vele egy próbát. Igazad lehet, mindig visszatérek a Manjarohoz én is. Munkára is elég stabil. Ma az otthoni gépre megy majd fel az Antergos Cinnamon. Az is tetszik csak talán erőforrás igényesebb.
Siriusb:
Openboxot használtam az utóbbi pár hónapban, már könnyen telepítem. Az elején nézegettem a konfig fájlokat kész distrókban. Már van egy bekakott rendszerhez való konfigom. Viszont munkára is használom a gépet és oda bizony nekem az Openbox túl fapados, amennyivel egyszerűbb annyival időigényesebb kezelni. A Gnome3 pedig mintha nem embernek lenne tervezve. A KDE valami miatt elveszi a kedvem a Linuxtól. 2 napnál többet sohasem bírtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- OTP Bank topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- BIOS topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest