Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem az Openbox is tetszene, de macerás felépíteni. Jó ez a Gome nekem, a vas is elbírja bőven. Nekem nagyon tetszik, hogy minden ömlesztve egy helyen van benne, de nagyok az ikonok. Kicsit az Andoridra (na jó, nagyon) emlékeztet. Sokat használom tableten és hozzászoktam. Amit gyakran használok, azt kidobom Dash-ra. Igazából Dash-ról használok mindent, az 'Alkalmazások Megjelenítése' menübe csak akkor lépek, ha valamit mókolok a beállításokban. Szóval, szinte soha.
Szerintem ne keresgess, a Manjaro a legjobb. Azt mondtam, hogy az Arch-ot teszem fel, ha bekrepál a jelenlegi rendszer. Kicsit elgondolkodtatott a fenti eszmecsere a frissítésről. Nem nagyon szeretnék frissítésekkel macerálni naponta... ha az Arch-on szükséges, akkor a Manjaro fog visszamenni minimal installból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Autóhifi
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB