Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak kíváncsi vagyok az új dizájnra. Igazából nagyon nem tetszik és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire gagyi lett. Nem nyúlok telepített rendszerre, a rendszerfagyásokat leszámítva tökéletesen működik.
más: Véletlenül egy iso állományra kattintottam és elkezdte megnyitni LibreOffice-szal. Nem kicsit akasztotta meg a rendszert. Linux alatt nem lehet kiütni az ilyen futó folyamatot? A Windows ezt brutális magabiztossággal kezeli, gyakorlatilag lehetetlen kiakasztani. Pillanatok alatt kiütöm az ilyen task-ot. Itt meg az egész gép lassított felvétellé válik. Nem ebben erősebb a Linux? Tapasztalataim szerint jóval gyengébb...
Egyébként mivel tudom szerkeszteni az iso fált? A TotalCommandernek volt szerkesztője és elvileg a Krusader is képes erre, de mocskosul eldugták, nem találom, illetve nem értem, hogy hogyan kellene beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB