Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak kíváncsi vagyok az új dizájnra. Igazából nagyon nem tetszik és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire gagyi lett. Nem nyúlok telepített rendszerre, a rendszerfagyásokat leszámítva tökéletesen működik.
más: Véletlenül egy iso állományra kattintottam és elkezdte megnyitni LibreOffice-szal. Nem kicsit akasztotta meg a rendszert. Linux alatt nem lehet kiütni az ilyen futó folyamatot? A Windows ezt brutális magabiztossággal kezeli, gyakorlatilag lehetetlen kiakasztani. Pillanatok alatt kiütöm az ilyen task-ot. Itt meg az egész gép lassított felvétellé válik. Nem ebben erősebb a Linux? Tapasztalataim szerint jóval gyengébb...
Egyébként mivel tudom szerkeszteni az iso fált? A TotalCommandernek volt szerkesztője és elvileg a Krusader is képes erre, de mocskosul eldugták, nem találom, illetve nem értem, hogy hogyan kellene beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB