Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Az előbbi hsz-emben lévő csomagok után nekem is megy a lejátszás a mindennel.
A problémám csak az (tudom.. ez legyen a legkisebb bajom), hogy az ARCH azért különleges, mert csak azt rakunk fel ami mindenképpen kell.. most meg felraktam egy rakat dolgot, ami nem biztos, hogy kell....és nem tudom, hogy mi oldotta meg a gondom.(Legközelebb mikor archot telepítek, majd egyesével rakom fel.. aztán majd tudom, hogy mi kell
)Egyébként a mostani állás szerint a nyomtatókon kívül minden fent van.
Bootidő az Antergos-hoz hajaz.
Van pár dolog, ami kellemesebb mint a manjaron.
Rendszerfutás alatt a sebesség verhetetlen. Eddigi leggyorsabb linux ami valaha is fent volt a gépemen.Ami nem sikerült:
- Vmplayer 5.x. Egyszerűen nem indult el. Most a 6.x van fent, és ez megy, de régebben ezzel gondom volt.. majd tesztelem.
- Kernel 3.15 nem jött össze.. kb minden 8. újraindítás után fekete képernyő. Lecseréltem a 3.14 lts-re. Ezzel még nem volt hibám. Megjegyzem a vmware is csak ezzel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kutya topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
BoB