Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Az előbbi hsz-emben lévő csomagok után nekem is megy a lejátszás a mindennel.
A problémám csak az (tudom.. ez legyen a legkisebb bajom), hogy az ARCH azért különleges, mert csak azt rakunk fel ami mindenképpen kell.. most meg felraktam egy rakat dolgot, ami nem biztos, hogy kell....és nem tudom, hogy mi oldotta meg a gondom.(Legközelebb mikor archot telepítek, majd egyesével rakom fel.. aztán majd tudom, hogy mi kell
)
Egyébként a mostani állás szerint a nyomtatókon kívül minden fent van.
Bootidő az Antergos-hoz hajaz.
Van pár dolog, ami kellemesebb mint a manjaron.
Rendszerfutás alatt a sebesség verhetetlen. Eddigi leggyorsabb linux ami valaha is fent volt a gépemen.Ami nem sikerült:
- Vmplayer 5.x. Egyszerűen nem indult el. Most a 6.x van fent, és ez megy, de régebben ezzel gondom volt.. majd tesztelem.
- Kernel 3.15 nem jött össze.. kb minden 8. újraindítás után fekete képernyő. Lecseréltem a 3.14 lts-re. Ezzel még nem volt hibám. Megjegyzem a vmware is csak ezzel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest