- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Siriusb #1655 üzenetére
Először a második részre.
Van ilyen fileom és ugyanezzel a tartalommal. Erre már bob.zxr is utalt.
Kipróbáltam. Természetesen működik és indul minden felhasználónál az home-ban lévő autostart előtt, majd az IS lefut.Ezzel nincs is baj, mert tiszta arch alatt ide kéne beírnom, és a parcellite még paraméterezhető is lenne.
Egyenlőre az foglalkoztat, hogy hogyan csinálja ezt a manjaro. (tudom.. hagyjam a fenébe az a rendszert és végre tegyek fel egy arch-ot.. jelzem.. felfogom, de kell még egy kis szabadidő, mert nekem még nem 20 perc
)
----
A /etc/xdg/autostart/parcellite-startup.desktop-ra.
Feltettem az arch-ra a parcellite-t, hogy lássam a különbséget.
A dektop file-t felrakta a teleptő az /etc/xdg/autostart/ könyvtárba.
Most az arch-on és a manjaro-n is létezik mindkét file.Újraindítottam a gépet (hogy ez se zavarjon be). Látod, hogy a bal oldali (arch) és a jobb oldali (manjaro) file ugyanazon tartalommal létezik, mégsem fut arch alatt (systray ikonokon jól látszik).
Szerintem valahol létezhet még egy variable a manjaron, ami engedélyt ad a .desktop filok indítására (feltéve ha a X-GNOME-Autostart-enabled=true létezik benne. Az arch meg egyszerüen csak az autostart fileok tartalmát figyeli...
Szerk: most látom, hogy az arch órája nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest