Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

Már kétszer újra telepítettem a Manjaro-t, de a Firefox sajnos képes kiakasztani az x.org-ot és kilövi a billentyűzetet is. (van amikor több ablak van nálam nyitva és azokon belül több tab - szerintem a Friefoxnak komoly memóriakezelési gondjai vannak). Csak hard resettel tudom újraindítani. Valamiért, egyszer a geeqie-nél is előfordult, ugyan ez a probléma, ilyen eddig nem volt.

Éppen olyan szar lett a rendszer nálam, mint Uborka alatt. A torrenteket sem tudom valami miatt visszatölteni. Még egyszer megpróbálom feltenni (dd-vel írom meg a pendrive-ot, amint rájövök hogyan kell), ha nem fog futni rendesen, akkor vagy nézek valami más disztrót vagy visszateszem a Windowst, az képes atom stabilan hiba nélkül futni.

Persze, tudom, hogy atom stabilan fut az összedőlt x.org alatt a Linux, de ha nincs hozzáférésem, akkor az én szemszögemről bizony instabil. Már csak azért is, mert egyáltalán összedől az x.org.

A fene egye meg, azt hittem a Manjaro végre használható lesz! :s Nah, kiderítem hogyan működik az a dd...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés