Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Véletlenül bentfelejtettem az pendrive-ot és elindult. Megint nyomtam egy restartot, vagy három Failed üzenet mellett elinult aztán mdgint restart, megint nem indul low memória miatt.
Itt valami gebsz van a frissítéssel. Újratelepítem a rendszert, aztán nem fogom frissíteni, majd csak stabil verzióra. Ha nem megy, akkor teszek még egy próbát Sabayonnal, ha nem válik be, akkor felteszek egy működő és hosszútávon is használható desktop operációs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Elden Ring
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB