Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Na ez klassz, viszont attól a kék árnyéktól agyfrászt kapok :D Gondolom lehet állítani...

Más: Manjarora már egy egész hónapja nem jött rendszerfrissítés.. Ez már nem rolling release, legalábbis a stable ág már biztosan nem.

Pl. két hete megjelent a legújabb Firefox, és a repóban még mindig csak a 28-as van. Ez nagyon gáz.

Az elmúlt egy hónapban továbbra is csak az AUR-ból telepített csomagok frissültek.

Ugyan ezen morfondíroztam én is! Azt hittem, valami gond van nálam, mert csak a telepítés után volt frissítésem, azóta nem. Éppen azért húzták le a rollong release-t, hogy azokra túl gyorsan jönnek a frissítések, ezért instabilabbak azok a rendszerek a kiforratlanság miatt. A mienk szerintem eléggé kiforrott már :)

Már kétszer lefagyott a Manjaro is. Ma volt a 2. alkalom. Lehet, hogy sok volt neki, hogy a Skype, Dropbox, Krusader, Evolution meg volt nyitva, torrent jött le majdnem full sávszélességgel és köben ment némi feltöltés is, és a Chrome-ban nyitottam egy HD videót youtub-ról, amike belehúztam véletlenül. Erre egy fehér képernyő és se kép se hang. Hard reset....

Új hozzászólás Aktív témák