Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Elsőként: BACKUP,
másodikként: BACKUP és
harmadszor: BACKUPValaki mondta, hogy kétféle ember létezik: aki készít backupot és akinek még nem omlott össze a rendszer.
Javaslom az rsync-et, könnyű használni és gyors.Érdemes a fórumot nézni ill. feliratkozni levelező listára, mert úgy értesülsz, ha valaki frissítésnél bugba fut, s nem fog meglepetésként érni. Azért hozzáteszem, nem volt sűrűn ilyen esetemben. Ami volt, azt meg lehetett oldani, max. downgrade-del a user.
LXDE: no, erről mondják azt, hogy régi gépekre (is) ajánlott a kis hardware igény miatt, állítólag gyorsabb mint az Xfce. Szóval ha neked belassult, ott valami gáz van, pl. user error.

Részemről openbox-ot használok 8 éves gépen, nincs probléma az ablakkezelő sebességgével.Mivel Ubuntuztál, szerintem a sudo-t általában felejtsd el. Biztos van valami értelme Ubuntunál, hogy "nincs root", nekem nem tetszett. Én su - paranccsal nyitok egy root terminált és ott végzem, ami kell.
Nem látom a conflicts-ban, hogy wicd és networmanager ne férne meg egymás mellett - amíg nem akarod egyszerre indítani, azt kerülni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB