Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
De basszus ez se normális, hogy önvédelemből ne lőjjek vissza a matchmaking miatt, amikor szó nélkül elkezdenek pofánlőni. Nem egyszer megmentett az, hogy jobb cuccal voltam bent vagy jobb volt a movementem mint az ilyen free loadis vagy hulladék geares szó nélküli patkányoknak. A minap is békésen sétáltam buried city parkolóházban erre fentről a korom sötétből valaki ezkezd lőni rám mit a hülye. Be tudtam gurulni még pont fedezékbe, healeltem, azt se tudtam honnan jön vagy jön e le egyáltalán, de leugrott és lőtt tovább viszont akkor már pillanatok alatt kicsináltam lvl4 venatorral + szerencsémre pont medium shieldem volt. lvl1-es Toro-val lőtt mint kiderült, steamen rögzített játékidő 7,5 óra...Most akkor ezért én a kövi körben még nagyobb hülyékkel találkozom, miközben én senkire nem lövök szó nélkül hetek óta? Ez így egy marhaság, akkor legyen pve mód inkább tényleg vagy pve event rotációban és a többi módban meg lesz ami lesz pvp szempontból, folyton ugrásra készen kell állni és akivel nem tudsz beszélni proxy chaten azt le kell lőni. Jelenleg én se így játszom még, az utolsó pillanatig bizalmat szavazok mindenkinek akivel találkozom de azért ez már kezd kicsit idegesítővé válni.
Tyler Durden
Lehet amúgy van valami olyan is a háttérben, hogy aki wipeolt annak jobban dobja a bp-ket?
A posztjaid alapján folyton találsz valamilyen aug. bp-t is, szerintem én eddig a kezdetek óta kb 2őt találtam, és amióta fevitték a lootot azóta is szinte csak olyanokat találok ami mind meg van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Macska topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- VoIP telefonálás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A posztjaid alapján folyton találsz valamilyen aug. bp-t is, szerintem én eddig a kezdetek óta kb 2őt találtam, és amióta fevitték a lootot azóta is szinte csak olyanokat találok ami mind meg van.
RazoR