Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
Topikgazda
-
RazoR
Topikgazda
-
RazoR
Topikgazda
DC-ra lenne igény?
-
RazoR
Topikgazda
Pár részlet a legrfissebb hírekből a játék oldalán:
We also have larger machines like the Leaper, who patrols outside and poses massive threat with its destructive leap attack.
Or the Bombardier who with the help of Spotter drones will seek Raiders out and target designate for a lethal mortar attack.
There are even larger machines, as large as an apartment building roaming the surface at times. The Queen is furiously defending the Harvester, a structure with unknown purpose. Taking on the Queen will most likely lead to a quick defeat, but for a seasoned Raider there’s always a way. There are even rumors of other large variants too…
The Raiders have also found their way to the Blue Gate, a location higher up in the mountains featuring open areas, small towns, tunnels, and underground complexes to name a few.
There are even rumors of a place called Stella Montis, but what that is and how to get there is still unknown…
-
RazoR
Topikgazda
Ennyit találtam most:
Arc Raiders Server Slam start date
The Arc Raiders Server Slam start date is set for Friday, October 17 at 6am PDT / 9am EDT / 2pm BST, and will end on Sunday, October 19 at 8am PDT / 11am EDT / 4pm BST. These times have been revealed by an event in the Arc Raiders Discord channel.Here’s what that launch time looks like in your timezone:
Friday, October 17
6am PDT
8am CDT
9am EDT
1pm UTC
2pm BST
3pm CEST vagyis nekünk 15:00
4pm EEST
10pm AWST
10pm JST -
VTom
veterán
Mikortól lehet tölteni a játékot a nyílt bétára?
-
VTom
veterán
Ha valaki esetleg a játék miatt építene b*szó PC-t, akkor két legyet üthet egy csapásra.
-
RazoR
Topikgazda

-
RazoR
Topikgazda
Le a kalappal előttük!!!
Raiders! We’ve been working on reducing the price of ARC Raiders across multiple locations to ensure a more fair price point for all (list below). This change will take effect today. If you already made the purchase in one of those locations, you will receive a refund automatically, though this can take a few days depending on the platform. Your continuous feedback helps us make ARC Raiders a game that we are proud of so keep it up! New prices will apply in: Brazil, Chile, China, Colombia, Costa Rica, India, Indonesia, Malaysia, Peru, Philippines, Taiwan, Thailand, Ukraine, Uruguay, Vietnam There have been a lot of other questions circulating since the Server Slam announcement and we’ve compiled them and added them to the faq.
//Ossen And the ARC Raiders Team
-
RazoR
Topikgazda
Jujj
-
Rinkasime
tag
Üdv a táborban
Nagyon megfogott a playtesten a játék, azóta egy üres űr tátong bennem
Egy olyan érzést adott amit nem is éreztem ezelőtt más játéknál, minden meccs teljesen más volt, a combatok lenyűgözőek, mind a hangok is magával ragadóak. Jól áll a játéknak az a poros-rozsdás-apokaliptikus atmoszféra. Deluxe előrendelve
Az összes pénzem odaadom az embarknak
-
RazoR
Topikgazda
-
RazoR
Topikgazda
Ja mondjuk esélyes, hogy ebben is lesz ilyen.
Csak DS-en össze lehetne gyűlni majd akár. -
A Division-be én is sok száz órát beleraktam.
Szerintem a beta után felpezsdül majd a topik, jönnek majd a népek.
Egyelőre CptAdamica és mi vagyunk, de hamar meg fog ez változni.Nekem nincs is Discord-om.
Az ingame chat-et szoktam használni némelyik játékba.
Mondjuk pont az Arc Raiders miatt vettem egy új wireless headsetet, de még azt sem tudom, hogy müködik-e a mikrofonja, mert nem próbáltam még.
-
RazoR
Topikgazda
Egy darabig működött volna, de nem sokáig. Hamar elfogyott volna a játékosbázis úgy.
De így PVPVE-ként szerintem ez lesz nálam a következő játék amibe beletolok 1000+ órát.A legutolsó ilyen a Division 1 volt.
Más:
Gondolkodtam egy Discordon de kb mi ketten lennénk ott is ahogy elnézem....
-
RazoR
Topikgazda
-
RazoR
Topikgazda
Lenne igény fegyverekről, itemekről, stb részletes leírásra?
-
RazoR
Topikgazda
Bekerült egy artwork gyűjtemény is
-
RazoR
Topikgazda
Bővítettem az összefoglalót a friss hírekkel a teljeség igénye nélkül.
A Server Slam részvételhez is raktam be FAQ-t.
-
Jut eszembe, még tavasszal unatkoztam és a Corsair Icue Murals segítségével megcsináltam az egész gépemet AR style-ra.
2 órát elszaroztam vele, de el van mentve a profil.
Akkoriban még 0 wallpaper volt a neten a játékról, Paint-el szórakoztam pl. a pumpa lcd képnél.
-
RazoR
Topikgazda
Most miért nyígnak pontosan?
Drága? Pedig nem az. 70-80 euro már a sztenderd, nem 40...
Mondjuk nem meglepő, hogy valamit mindig találnak maguknak az emberek amin lehet nyígni, szánalmasnak tartom ezt. Nem csak ezzel a játékkal kapcsolatban, hanem mindegyikkel, meg a filmekkel, sorozatokkal...
Mindenkinek mindennel baja van

-
Bazz, milyen sírás megy a Redditen tegnap óta a regional pricing miatt, már petíciót emlegetnek.
Akkor mit szóljunk mi, csóró kelet európai cowboy-ok, a szánalmas bérezésünkkel....aztán annyiba kerül a játék nekünk is, mint mondjuk egy németnek. -
CptAdamica
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Köszi és köszi.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Discordon van FAQ, ott minden is le van írva.
Nem marad meg.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Biztos nem marad, sose, sehol, semmikor nem szokta senki se.
-
RazoR
Topikgazda
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha jól emlékszek, az két szezonnal ezelőtt jött be...az valóban egy kicsit meredek, battle pass rewards és azon belül premium BP rewards.

Na, azokból egy darabot nem vettem...remélem itt nem lesz ennyire szar a helyzet, az mégiscsak egy FtP game, valahogy bevételt kell neki termelni. -
RazoR
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha tényleg olyan jó lesz a game mint amilyennek eddig tűnik, akkor én nagyon szívesen kinyitom a pénztárcámat az Embark-nak
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vótmá tegnap délután.
Amúgy engem nem zavar, majdnem minden játékban ez van...mondjuk én a The Finals-be is megvettem a battle pass-eket...meg fegyver skineket is vásároltam.
-
CptAdamica
veterán
Pre-Order Trailer | ARC Raiders
Elindult a pre-order, meg lesz szerver teszt október 17-19 között. Már látom, hogy ezzel a játékkal is az lesz a bajom, mint a Finals-al, hogy az Embark rojtosra fogja járatni a skineket meg a monetizációt, majd itt is lesz egy csóró, meg a puccos battle pass...
-
RazoR
Topikgazda
SYSTEM REQUIREMENTS
» Minimum
CPU: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen R5 1600
RAM: 12GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 580 / Intel Arc A380
Other: DirectX 12; Broadband connection
Performance Targets:
Low graphics settings, resolution scaling balanced, 1080p, 60 fps» Recommended
CPU: Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600
RAM: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT / Intel Arc B570
Performance Targets:
High graphics settings, resolution scaling balanced, 1440p, 60 fps» Epic
CPU: Intel i7-9700K / AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti / AMD Radeon RX 7900 XTX
Performance Targets:
Epic graphics settings, resolution scaling quality, 1440p, 90 fps -
RazoR
Topikgazda
Elindultunk kéremszépen!
-
Kész, deluxe behúzva.
-
PS-en megjelent a pre order....lesz deluxe is.
Edit: Steam-en is....akkor nyíljanak azok a bukszák!
-
RazoR
Topikgazda
-
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e (szerintem lesz) valami premium edition a megjelenéskor.
Amúgy az előrendeléseket megnyithatnák már, nyárról volt szó, néhány nap és az őszbe lépünk. -
Nagyszerű összefoglaló, köszi TG.
-
RazoR
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megférnek egymás mellett, de most mindenki bf-ezni fog. Nem tudom, hogy a 40 dolláros árral mennyi játékost vonzanak be..