Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma duóban többször megszívtuk , hogy nem duók voltak ellenünk hanem 4 játékos. Három körben szívtuk meg.
Lehet összeszámolnak az emberek mint anno Pubg-ban ? -
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem érdekel a gear, mert van több mint 4 millióm, meg sok dolgot craftolni is tudok....legalább lesz hely a stashbe, ha párszor kimegyek meghalni.
heihachi: ne haragudj, de az arcképed alapján, te egy különösen agresszív válfaját képviseled a játékosoknak.
Lehet ez üt vissza.
Természetesen vicceltem.
-
ULPIUS
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
PFFF sok sikert
Elképzelem, ahogy Elon a lobbyban vár mondjuk 40 órája, hogy az a valaki újra online legyen aki egyszer lelőtte("elárulta") és újra egy meccsbe dobhassa őket a játék, nevetséges.
Egy olyan rendszer bőven elég lenne ami cod dmz-ben is van, hogy az adott körben
high killes playerek hozzávetőleges helyét jelöli a térkép. Így meg lehet próbálni levadászni, vagy el is lehet kerülni őket. Nyilván idegesítő amikor megszivatnak de ez csak egy játék, 1-2 év múlva kutyát nem fog érdeklni (sokakat már most sem), és senki sem fogja sírba vinni az arc-os lootot, még Elon sem
-
heihachi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"de a mai napig kapok olyat aki előbb lő aztán köszön kommunikáció ide vagy oda" en nem tudom hogy csinaljatok ezt, de en CSAK ilyet kapok. ma 3 solo meccsbol 3-szor kerdes nelkul lelottek. mas kerdes, hogy en mar reg elengedtem ezt a jatekot, mert meg a tarkov is kevesebb stresszt okoz, de szerintem egy honapja nem talalkoztam olyannal, aki baratsagos lett volna soloban, kommunikacio ide vagy oda. bar csak azt mondhatnam mint ti, hogy neha talalkozok ilyenekkel
-
nejad
aktív tag
Hello! Itt mindenki solo vagy team-be is szoktatok menni?
-
Ezt én is van, hogy beszívom, fogom és magamra rántok többet, de meglepően kemény tud lenni, mikor már 3-4 rajtad van.. /főleg ha ügyes az ember és még értelmes fedezék sincs a környéken.
sixpak én ezt nem tudom vállalni, gearemet nem fogom bukni pacifizmus miatt../freevel mehet ez, de nálam mindig van érték/
-
DiamondBack
senior tag
[link] Elon Musk beleszólna az ARC Raiders játékmenetébe
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nagyon nehézkesen megy egész délután, perceket kell várni.
Tyler Durden: ja, sajnos vannak ilyen férgek is.
Ha már tuti lesz, hogy ez a kill vagy damage alapú dolog valóban létezik szólóban, akkor muszáj lesz lelövetnem magam párszor, úgy hogy nem lövök vissza, akkor talán visszaáll a reputation-öm friendly-re.
-
RazoR
Topikgazda
Tegnap nem bírtam a drónokkal
Aztán hallom, hogy valaki kiabál, hogy kitartás, segít....
Nem sikerült
-
Én az elején toltam pvp-t aztán visszavettem belőle, de a mai napig kapok olyat aki előbb lő aztán köszön kommunikáció ide vagy oda. Ezért is vagyok bizalmatlan, illetve ha high loot zónába megyek, akkor ott kb ravaszon a kezem all the time.
Amúgy nekem ez a legalja, hogy hátbalövöm a másikat, ezt tényleg az csinálja, aki amúgy senkit nem tud lelőni és így éli ki a frusztrációját. -
-
Pedig nagyon gyanús...írtam, hogy tegnap és ma is ledurranrottam egy-egy agresszort, erre utána megyek Space Porton, control tower, jön egy srác, messziről beszél, hogy friendly vagyok, mondom persze, ok mondja, kint egy Bastion, good luck.
Ok, mondom.
Megyek 40 métert, egy csicska szarházi Predator nevű (a név kötelez, valami 15 éves, 20 kilós looser lehet
), hátbalő, miközben lövöm a Bastion-t.
Hála isten, az újdonsült "barátom" mindjárt le is gyalázta a k...anyjába.
-
Triathlete
senior tag
A kérdés, hogy mit számol, mert nagyon sok lehetőség van. Jó lenne ha átlagolná az utolsó pár kört, figyelné, hogy előbb kaptad-e a dmg-et mikor lőttél vagy sem, volt-e interakíció, esetleg gyógyítottál vagy újraélesztettél mást, stb.... Baromi sokféleképpen lehetne monitorozni a viselkedést, hogy ha megvéded magad akkor ne kelljen a következő öt kört gyógyegerek között tölteni és spawn után futni az extract felé. Gyanítom egy jó darabig nem is fogjuk megtudni, hogy mit figyelnek, de bízom bennük, hogy tudják mit csinálnak!
Nekem ma eddig nagyon pozitív igaz 13 óra óta NA szerveren vagyok, nyugis keresgetések, coopozások és tényleg baromi jó szitukba lehet beleszaladni. Sokan használják a voice chatet, emote-okat. -Vélek felfedezni némi párhuzamot mikor amerikai és német cégnél dolgoztam xD
Amit már korábban belinkeltem videó egyébként teljesen jól szemlélteti, hogy két külön accounton más attitűddel milyen játékot is kapsz.
-
BandiHUN
veterán
Én ma is voltam SM-en, 1 night raid, nem volt komplikáció, összeálltunk kilőni a hordót, volt ott misszió, az is meglett... igaz van még 2 keyem, azt nem mertem bevinni, de lehet kéne
single eleve nem divat a pvp, sőt aki agresszorkodik, azt lelövik, ha többen vagyunk más mapon is.Mondjuk az szerintem nem lenne rossz, ha most a reset nullázná a "karmát". Ma pl. tipikus rosszkinézetűekkel futottam össze amúgy, most mégse lőttek ilyenek se. Egy noob lőtt le shotival, Blue-ban, a házakhoz spawnolt, 50m kategória. DE a 2 villanykörte safetyben volt
Amúgy csak pár szekrényt nyitottam még ki, utcán kukánál kaptak el
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Sajnos nincsenek jó híreim:
a mai első raid, Testing Annex kulcs nálam, közel spawnoltam, látom egy tag nagyon küzd az epület mellett 3 Arc-al, odaköszöntem, leszedtem őket, megyek fel az északi hosszú lépcsőn, a gyerek bevár a lépcső tetején és mellbe lő.
Gyorsan slide lefele, heal/shield, közben mondom neki hogy ne aggódjon, friendly vagyok.
Közben jött egy rocketeer is, ezért a másik bejáraton bementem, gondoltam másodszor biztos nem lő rám, ha hallotta, hogy mit beszéltem....meg nálam volt a kulcs, nem akartam üresen visszamenni.
Hallottam, hogy benn van a tag, de nem találkoztunk, ki is szedtem 2 power rod-ot és egyéb cuccokat, felmentem az emeletre utána, mert még csak félig volt a zsák.
A piros szekrényeket pakoltam ki, amikor hála a pompás Atlas Air headsetnek, hallom hogy lábujjhegyen jön a tag.
Kifordultam, de már lőtt is, burletta 4 és ferro 4 volt nála (mint kiderült, miután kilootoltam), leleraktam hamar és távoztam...és, hogy ez miért baj?
Mert ha tényleg működik a fentebb taglalt matchmaking rendszer, akkor az ilyenek miatt előbb-utóbb engem is a Vér Istvánok közé rak majd, azt viszont nem szeretném. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindenesetre érdekes az egész téma.

Én pl. a 120 óra alatt nem találkoztam sem spawn, sem elevator camperrel...tehát eggyel sem, tényleg.ULPIUS: én soha nem bújkálok, sőt rohanok.
Valemelyik nap megyek water treatment-nél a lifthez, már hívta egy tag, van tőle északra 2-3 konténer, ott bújtunk a leaper elől, volt még fél perc a liftig.
Simán beguggoltam elé, azt mondja tök jó a hátizsákod.
Kösz mondom.
Nem félsz fegyvertelenül valaki mögé beguggolni?
Nem, mondom....mit vesztek, ha lelősz?
Ja nem akart, csak kérdezte. -
ULPIUS
őstag
Én is szinte mindig friendly vagyok a legeleje óta (ahogy a korábban megosztott damage arányomon is látszott), mégis ez első köröktől kezdve rendszeresen találkoztam mindeféle indokolatlan pvp-vel, szinte minden körben. A sok sikeres kijutásom is csak azért volt mert bújkálok és kerülöm az ilyen storykat, ha valahol buli van akkor már megyek is a másik irányba, ha meg már rámlőnek akkor is sokszor elmenekülök ha még tudok, illetve nyilván olyan helyzet is volt bőven amikor a proxy chat békésebb irányba tudta vinni a fejleményeket. Ez egy jó darabig így ment, mert egyszerűen noob voltam, alig ismertem a pályákat, a combatot, eleve nem szeretem a 3rd p nézetet stb, és sokáig én csak arra mentem rá, hogy gyűjtögessek a level upokhoz, leírtam többször. Szóval nem tudom hogyan működhet ez a lobby szelektálás de nem hiszen, hogy túl sikeres lenne.
Most már, hogy az összes küldi és level up kész én is máshogy játszom kicsit, sokkal könnyebben belemegyek a pvp-be, illetve bizalmatlanabb vagyok mint az elején, a ködös figurákat én se tolerálom már a közelemben de alapvetően még mindig több a békés kör nekem is ahol semmi összetűzésbe nem kerülök, ettől függetlenül minden körben repkednek a raider fáklyák itt-ott. -
Ez általánosítás, szerintem mindenki leírta, hogy miként játszik. Ettől good for you, hogy nem lőnek, de én pl ha vki normálisan beleáll a pvp-be /tehát nem hátulról meg liftet campelve/, azt baromira élvezem.
Múltkor pl fosztogatom éjjel az apartmanokat, hallom jön vki. Szólok mic-en, hogy friendly vagyok, nem kell tőlem tartania, erre ő, ő viszont nem az. Rámjött és megöltük egymást
CactuS: alapból aki nem pofázik és elővett fegyverrel körülöttem sündörög azt párszori felszólítás után szitává lövöm.
-
Ez mennyire lehet valid?

-
Több mint 10 kulcsot használtam el tegnap, Stella Montis kulcsom is van néhány, de oda nem megyek, mert félek a sötétben és el is tévedek.
Space Port: container storage, shipping warehouse, control tower A6, trench tower.
Dam: testing annex, water treatment és a nagy toronyba kétszer.
Buried city: town hall, JKV employee, hospital.
Blue Gate: village 2x (elég gyenge loot van ott)
Nagyjából benézem merre van spawn után és megindulok, van amikor 1000 méterre van, de ráérek.
0 halál, 1 kill, ez a tegnapi nap mérlege. -
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Zseniális tényleg, nem bírom megunni.
Bár egy órája véget ért a nyugis időszak, Blue Gate village, electromagnetic storm, lootolok, van még két srác ott, ránk jött 2 hornet meg egy rakás más szar, leszedtük őket, erre az egyik tag pofánlő.
Beugrottam egy ablakon healelni, jött utánam, kénytelen voltam lerakni, egy elég baszó Torrente volt nálam....2 blueprint is volt nála, de mindkettő megvolt már.
Ez a lagnagyobb bajom most, hogy sok már a BP és szinte csak olyat dob, ami már megvan....ma pl. 5 duplikáltat szedtem fel/el.
Utána még toltam 3 kört, nem volt több összetűzés, jó ez így. -
BandiHUN
veterán
Azt én is tegnap, mert benéztem, hogy meddig van nyitva az exit, amit jelöltem, és kopp, 3 percem volt átérni a map másik végébe élve, persze tuti lootokkal... de jött valami másik acsi is, mert ha jól láttam, megölt a robbanás, de bezárult közben az ajtó, és kijutottam...

Hatalmas jóság ez a játék, nekem teljesen jó, hogy vannak mondjuk 10 körönként köcsögök.
Ha nem lenne semmi, megunná az ember+megtanít 1-2 cumi, hogy kell a jobb cucc, a safe slot, nomeg hogy bármikor lehet tűzharc attól, hogy PVE. Véletlenül is kerültem bele már, ha nyert a jófiú, felhúzott, de volt, hogy 50 métert mentem, még nem is lootoltak, és lelőttek, vagy az ARC-ok leptek meg a felszínen. De éppúgy van coop nagycucc ölés, marhulás, vagy csak simán végigmegyek tök egyedül, vagy keresztül-kasul szaladgál mindenki lelkeskedve. Éjjel az usákokkal baromi fun menetek vannak pl, sok duma, körbegyógyítás, stb. Jó az is, hogy összerak velük, ha kevés az eu player, de hatalmas pluszpont, hogy eddig még se orosz, se kínai nem volt, no azok nem hiányoznak. 
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"Bár aki nem resetel azok nagyrésze szerintem nem pvp-zik, szóval sok vizet nem fog zavarni. "
Hát én ebben nem bíznék . Mi duóban mindenkire is rámegyünk ( Nyílván aki beszél és kéri arra nem lövünk ) a wip után egy darabig könyebb lesz . Duóban szerintem amúgy szinte csak pvp megy. -
Mióta írtam az előbb, játszottam még 4 menetet, ráadásul mikrofon nélkül, mert a tesóm itt volt mellettem....nyoma nincs semmilyen agressziónak a játékosokban, még mindig a kulcsos szobákat csinálom, dől a loot....ja és megcsináltam az előbb a safely return to Speranza with less than 5 seconds left in the round achievement-et is.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Már a játék kb. első hetében volt 450k-s extract sztem küldtem is róla vidit akkor. Már ha arra célzol nem a queen materialok számára

-
Van még hova fejlődni..

-
Ráveszem magam, hogy kell, illetve talán achivement is jár érte. Most kb bp-ket se tanulom meg, mert minek, wipe-al úgyis megy a lecsóba.
Ez így van, ma szerintem egy 150k-200k-t égettem el alsó hangon, de szerintem erről (is) szól a játék. Illetve mindenki megtalálja a számítását benne, aki lootolni akar az is, aki pve-t tolni az is, aki pvp-ni az is.iceQ!: jaja, most kevesebbet mentem vele, köv wipe-ban azt tervezem main fegyónak
Kéne hozzá a válltámasz, nekem pl az a bp nincs meg.BandiHUN: köv resetbe tervezem, hogy ilyen piros/fehér ruhába megyek be és mindenkit healelek/defibelek
A dedikált helyeket én is néztem, de mivel sokat toltam a gamét, így igazából minden esett, nyílván nem olyan droprattel, mint az általad is említett helyeken.
Most wipe után már nyílván célirányosabban fog menni az ember, kiv leszek mennyire lesz nehéz. Bár aki nem resetel azok nagyrésze szerintem nem pvp-zik, szóval sok vizet nem fog zavarni. Sőt ha úgy nézzük, mivel nekik a stash is fullos marad, talán elkezdenek bejönni gearbe és lesz mire vadászni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én eddig 1x Anviloztam, de eleve nem készülök raiderekre, mert aki emberkedik, az 2mp alatt tesz kutyába, aki meg nem, az ellen nem kell, ARC-okra elég a Ferro, mert fedezékharcolok, sokszor nem is egyedül, nagyokra vagyunk többen, de nekem már nem kell spéci material, jobbára "fun". Szóval el tudok lenni, wolfpack-ot is szoktam vinni, ha van(értelmes blueprint nem esett, de nagyon nem is törekedtem), gránátok, stb, defib, extra kötszer, legalább 5 pajzstöltő. Aztán adott esetben persze elindulok kifele időben
Viszont erre nincs gear fear. Most ráfeküdtem a resetre, későn és nem intenzíven kezdtem, viszont resetkor tiszta lap lesz, és azóta sokat olvastam, videóztam, sajna sok mindent eladtam kicsi koromban pl. stash bővítésért. Azért nem lett volna mindegy, ha elteszem a pár uncommont
Meghát ez az első extractionom. Videózni se kezdtem korán, twitchen 95% vagy pvp, vagy már expedition rég, esetleg nagyonbb ARC-ok.De szerencsére Redditen 1 pillanat kb. bármire tippet találni, viszont 2x volt összesen olyan eset, hogy az expedition célirányos lootja miatt lelőttek, sokan csak random helyekre mennek/elhiszik, hogy minden mapon ugyanaz a jel majd dobja, amit keres, közben meg kb. mindenre van dedikált hely, nem is feltétlen jelölt bármivel is, pl. a light bulb dedikált autója/másik helyen a jelölt helyen kívüli 2 autóban van 70%drop,stbstb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Renegade is betyár jó. Legjobb medium ammos rifle szerinte.
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Wipe után mitől lesz több kedved? Az a baj hogy 15k a fegyó, plusz a felfejlesztés is nem kevés nyersanyag, így 50-60k tud a levesbe menni ha lelőnek... pláne ha valami drágább dobhatóakat is viszel, meg sok lőszert...
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Anvil nagyon jó fegyó, mondjuk a csajszitól is lehet venni 15k-ért. 4-re feltolod atom lesz a tűzgyorsasága is, illetve 2 lövéssel lehet porlasztani a rád támadó raidereket, valamint arc-ok ellen is patika.
Nekem még két workspace se maxos, de nulla kedvem van foglalkozni vele, majd wipe után..
-
BandiHUN
veterán
No, meglettek a humidifierek...
Red tower garantált loot. Még lövöldöztem Bombardiert is, pont ott mindig van, lehet lőni fentről ARC-okat, ha megunod/kifogysz, akkor lépcsőn le, 5m csúszás, és ott az exit a metróban, igaz ott még 1-2 ARC előfordulhat.Bedobáltam a cuccokat, még mindhez kell ilyen 1/4 csíknyi, de szerencsére amúgy volt cucc, a Humidifiert leszámítva azért lootolgattam+beesett utolsó körben az utolsó comfortable pillow, kakas is maxos

Mostmár csak meglesz valahogy az expedition.
Még Anvil Splitter kit is esett most végül, random fiókból Blue Gate power szekcióból, na ott láttam a Matriarch-ot, de ferro lV +40 lőszerrel nem ilyet megy lőni az ember
-
ACE-
addikt
Milyen fa**a helyre kaptam a supply-t

-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nap elején volt 30 door key-em, eddig nem használtam őket.
Most az a műsor, hogy minden kulcsot felhasználok.
Már csak 22 van, mindegyik pályán ellőttem kettőt, az 8 menet, nappali kondiciók, volt ahonnan 3 blueprinttel jöttem ki, a másiknál 1 arany, 3 pink cucc....0 halál, 0 agresszió, 0 lövés, csak bratyizás és egymás segítése.
Egy srácnak segítettem egy Bastiont lefektetni, készen vagyunk, azt mondja, hogy nyugodtan szedjem ki mind a 6 cell-t mert neki nem kell....szóval így mennek a dolgok még mindig.
Kezdem azt hinni, hogy túloztok vagy ti léptek fel agresszívan és/vagy nem dumáltok a mikrofonba.De ez csak a mai nap eddig, minden nap tolom vagy 2 órát, az ominózus eset óta, amit egy hete beírtam ide, hogy 2x is lelőtt valami csicska, nem történt agresszió.
Ja, és még mindig az az outfitem.
-
Amúgy igen, most én is azon tűnődtem, hogy átmegyek hivatalosba és ha vki odajön lootolni, ahova én, akkor kard ki kard.
sixpak: kezdetek óta dumálok illetve annyit pvpzek amennyiszer megtámadnak vagy ha az illető nullát kommunikál de kézben fegyverrel matat körülöttem. Szerintem ha elolvasod itt a topikot, akkor te vagy a kisebbség, aki pacifista szervereket kap
-
Játszottam ma 2-3 órát, nincs kérdés lőnek/ lövök. Már nem jellemző a dontshoot. Jön a reset nekem kell lóvé mint midnekinek. Amit tudok elveszek.
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Mai nap gatya, 2 full geart is buktam csak Matriarchon, patkánykodó arcok hátbalőttek, mondjuk ezt sose fogom megérteni, hogy ebben mi a jó. Face to face nyílván nem mer támadni, mert ahhoz valszín nincs meg a skill.
Utána mentem pár sima kanyart, de kb az elvesztett értékeket próbálom visszaszedni. -
BandiHUN
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha lelőttek, 90% engem is ott, az vagy nagyon az elején vagy a végén jó, és ha nem vagy egyedül. Bár ugye a proximity-t mindenki hallja...

-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem ma eddig kapufa, mentem egy matriarch raidet, ahol ostoba módon nem hagytam a fenébe a harcot, mikor látszott, hogy nincs elég dps. 5p volt hátra elindultam kifele, de a nagy sietségben rossz utat választottam és lerakott egy Bastion + Rocketeer kombó

Második menetnél szarásig cuccokkal, és hiába fogadtam meg 1000x, hogy water treatment elev-nél nem megyek ki, mert mindig campelik, most bőven lett volna idő és mégis arra mentem, le is raktak..
-
BandiHUN
veterán
Tegnap éjjel +reggel olyan körök mentek, hogy álmodni se lehetne jobbat...
Kör elején be, loot, ahol akartam, jellemzően odaértem/megosztottuk, csapatosan irtottunk minden ARC-ot, semmi loot morcogás, a queen-t kivéve mindent legyaktunk veszteség nélkül, még felhúzni se kellett nagyon senkit... 

Csomó cuccot kihoztam. Persze most koppanok, mert az utolsó extra dolog a hmidifier, ami kell az expeditionhoz, na, azt még egyet se találtam
Mondjuk már rákerestem, van garantált spawnja.Ha van "karma" rendszer, ha nincs, kb. 4 óra gém alatt egy deka pvp-t nem láttam, marcona kinézetű arcok gyógyítottak csak úgy random+persze én is...
Teljesen jó most. -
wolf13
őstag
-
Pucéran is van safe pocket, srácok.
Még mindig nem értem, hogy azok, akik fennhangon harsogják, hogy ez egy pvpve játék és mindenki azt csinál amit akar, pontosan miért is akarják megszabni másoknak azt, hogy hogyan játszanak a játékkal. Ha ők valamilyen okból nem akarnak/tudnak uppolt fegyvereket bevinni, az az ő döntésük. Lehet nem akar pvpzni, te meg igen, cserébe ilyen zsíros a loot, hát, ez van.

-
Énse. Számomra a gear azért van, hogy bevigyem. Tarkovban is utáltam, hogy még wipe előtti utolsó hetekben is volt aki csövesben járt be. Nemtudom ezeknek arra áll fel, hogy a jó cuccokat nézegeti a stash-ben?
Amúgy ha vki nagyon lerottyan, akkor fogja és térkép szélén szaladgálással simán visszahúzza magát..Más: tegnap megvolt az első olyan fightom, ahol mindketten meghaltunk..
-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát igen, ez jelenleg így egy ördögi kör.
Megjegyzem én sose megyek freevel már nagyon régóta, stella montison párszor próbáltam a közelmúltban amikor nagyon lenulláztak, de sztem sokkal többet ér egy safe pocket és legalább egy kicsit felhúzott stitcher mint a hulladék random freevel menni ki tudja hány kört (még ha nem is veszíthetsz semmit) mire kihozol valami értelmeset. Patkánykodni meg nem fogok freevel, mert marhára nem élvezetes számomra.
Ha lenne egy solo pve mód ahol lehetne nyugiban lootolni, fejlődni és küldizni akkor szerintem egy idő után pvp-be már komolyabb gearrel mennének sokan, mert nem az lenne a cél, hogy megúszósan freevel gyors regain, arra ott lenne a pve. Ha mindenki könnyebben regainelhetne akkor nem a pvp-t tennék tönkre ezzel. (persze mindig lesz olyan aki igen)
Nyilván nem biztos, hogy ez így lenne de én erre vágynék. -
Fordítsuk meg a dolgot, aki free loadouttal megy az ugye nem kockàztat semmit. Az aki gearrel megy be, az ellenben mit kap a kockáztatásért? Jelenleg semmit.. Azt hagyjuk, hogy majd jobb gearben jobb a pvp, mert ez még mindig nem így megy. Szóval lehetne még finomhangolni..
A pve a nagy dögök ellen működhetne is /queen és társai/, ha tényleg be is hoznák az emberek a lootot. Jelenleg szökőévente találkozok 4-es fegyveres ellennel.. -
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sztem nem is kellene annyira túlbonyolítani. Persze lehetne karma rendszer vagy ki tudja még mi, szó volt róla itt már sokszor, én is említettem a DMZ-s példát, hogy ott milyen megoldások vannak stb.
De csak simán lehetne egy solo PVE módót berakni a meglévők mellé, mondjuk maximum 1 db self revive opcióval és kész, minden más maradhatna a régiben. Ha valakit nem izgat mehet mindig pvp-t, nem lenne kötelező az "unalmas " pve.
A nagy dög ARC-okat is ki lehet csinálni soloban, a bastion, bombardier az sima liba, én mindet egyedül csináltam eddig is amikor kellett alapanyag a fejlesztésekhez, főleg HA NEM ARRA KELLENE FÓKUSZÁLNI, HOGY MIKOR ÜT RAJTAD ALJAS MÓDÓN EGY MÁSIK JÁTÉKOS miközben éppen sokszor túlerőben lévő gépek ellen harcolsz.
Ha ismered a módszert, hogy hogyan kell kicsinálni a nagy "bossokat", akkor kellően feltápolva egy 29 perces meccs alatt sztem soloban is lehetne boldogulni ellenük, sőt legalább lenne benne kihívás és a komolyabb geareket is szívesen és kevésbé félve használnák a játékosok. Ha egy ilyen körben elbuksz akkor legalább csak magadat okolhatod, viszont ha sikerrel jársz, akkor a megérdemelt loot fixen a tied, a te munkád gyümölcse.
Sztem ha lenne egy ilyen opció, ahol kvázi nagyobb biztonsággal lehetne lootolni és abból fejleszteni a cuccaidat, akkor nem lenne akkora gear fear egy idő után, aztán pvp-be is jobb gearrel mennének be az emberek, mert úgy állnának hozzá, hogy egy jó kis baszó cuccal élvezetesebb a pvp, aztán ha nagyon megkopasztják max bemegy egy kicsit pve only módba és újra feltápolja magát pár kör alatt.
Jelenleg az van, hogy mindenki alsó polcos szemétben szaladgál mert nem éri meg ugye nagyon kockáztatni amit nagy nehezen megszereztél, sokszor a szerencsének köszönhetően, mert valljuk be nagyon lutri jelenleg a játék mind loot drop mind ellenséges játékosok szempontjából. Nagyon sokban attol is függ egy kör sikere, hogy milyen kürölményeket dob a gép, mert sokszor semmire nem mész skill-el vagy a felszerelésed szintjével, mert egy free loadouttal simán kicsinálnak ha úgy alakul. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Most direkt csekkoltam változott e valamit. Nahh jelentem 2 randomból egyik se beszélt, de legalább egy irányba mentünk. /futás gombot nem ismerték/
Elmetünk lootolni teljesen értelmetlen helyekre, majd kifele menet /én kb semmit nem szedtem, mert drótok meg mindenféle kacat nem kell
/ belebotlottunk egy másik csapatba. Egyik csapattársam biztos sokat nézte gyerekkorában a Terminátort, mert megindult mindeféle fedezék nélkül, aztán szublimált is kb 2 mp alatt. Én lőttem 2-t, másik srác 1-t. Ezután felheal de mire mentünk volna ki, jött egy duo /tippre ők is vesztettek egy embert/ nahh ezeket is leraktuk, de nem sokon múlott, aztán végre kijöttünk. Srácnak adtam egy torrentet meg egy anvilt én vittem a maradékot.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tom_Garrett
üzenetére
Valamiféle "rangrendszer" kell, hogy legyen, hisz aki playereket öldös, az pvp közegbe kerül, ezt megerősítik a streamek, mindenki lő, ha van mire, én meg mintha egy másik játékkal játszanék, ha verkodás, minimum 3-an! megyünk 95% ki, de az 5 se ritka, a legdurvább max 2-3x volt, hogy valaki még lesebezett, mikor már el lett indítva a kimenetel, de ez ugye nem okoz kárt/van, hogy feladat sebezni.
És mentem be trióban is, ott se jött PVP. Bár azt randomban hagyjuk, vagy 3 ember 3 felé, vagy most akkor ki mit lootoljon, vagy ki bénázik, és kelti fel az ARC-ok figyelmét, ez nem járható út békésen. Lényegében a single-t lehetne fix PVE-re tenni. Ha kell sebzés, max bemegy az ember random duóval.Mondjuk azért kíváncsi leszek, resetkor lehet "megtérni" - e egy megrögzött PVP-snek, és tiszta lappal missziózni.
-
Tom_Garrett
csendes újonc
válasz
BandiHUN
üzenetére
Este normálisabbakkal találkozok, mindenki futkoraszik Stellan. Volt akit stabilizaltam nem volt defib de már jött a vonat. Jött más is, ő is oda állt a srác fölé bandage-el a kezében 😁. Reggelente meg hátba lövés és exit camp. No problem go next.
Én se szeretnék külön pve módot, de valami frakció rendszer nem lenne rossz... Csak jól kidolgozni nehéz.
Pl pve frakció, oda mehet aki inkább azt preferálja. Mondjuk láthatnák egymást a mapon mint csapatban, vagy egy bizonyos körön belül. Lehetne tudni hogy vele nem lesz pvp, össze lehet vele fogni arcok ellen stb..nem lő hátba dönt shoot után. Persze attól még lelőheted a másikat. De figyelhetné a rendszer, mondjuk 20 frakción belüli gyilkosság után számüznek és atkerulsz a pvp frakcioba, és nem csatlakozhat vissza nem tudom 2-3 szezonig. Lehetne egy "beépített" defibjük ha véletlen nyírsz ki valakit, 1 körben 1x felhuzhatsz bárkit.
Pvp frakció az ugyanaz ami most van, aki inkább azt szereti mehet oda.
+még egy frakció azoknak akik mindkét részét élvezik, és szeretnek segíteni is másoknak. Ők alapvetően támogatnák a pve frakció és vadásznának a pvpsekre.
Itt ha sikerül bepingelni valakit akkor 5 sec múlva füledre szól Chani hogy ő pve vagy pvp frakciós és már nem playert írna a feje fölé. De ezek csak újabb problémákat vet ének fel szal hülyeség az egész 😂 -
BandiHUN
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Nekem még a hátbalövések ellenére se kéne kifejezett PVE... az sarkítaná, hogy vagy fixen szétlő mindenki mindenkit, vagy csak ARC-ok, az meg a kicsi unalmas, a nagy lehetetlen egyedül, de többen is most akkor kié legyen a loot...
Jobb most ez a kényes egyensúly, hogy ha kommunikálsz+nem pofátlankodsz be, ha valaki hamarabb van ott valahol, 99% még fel is szedik egymást az emberek, ha valakit lelőne ARC, tegnap pl. én is felszedtem-felgyógyítottam raidert, és kimentünk 5-en,de engem is összekapartak 2x is, PVP nem volt tegnap, pedig mindenhol voltam, haladt is 2 lapot az expedition
Talán megleszek, megúsztam a holnapi melót
Viszont furamód tegnap majdnem minden köröm 29:30 idővel indult, tehát odaértem, ahova akartam elsőnek... de BP viszont semmi, de legalább 3 kör-3 cooling fan Space Station Launch pad+ egy zsák Battery, tehát az a 2 lap lett kipipálva.

-
Phobion
addikt
Na, Multiplayer GOTY lett a game.
Megérdemelten!Most már jöhetne egy külön PvE mód.
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Akkor Te hozod a Wolfpack-okat a Bastion meg Bombardier meg Leaper nyíráshoz

-
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én is szeretném elérni ezt a "Fun" témát
bench-ek vannak vissza meg néhány Quest, de abból sem lehet már túl sok. Ma 2 után pár kör? -
-
pandras83
őstag
Sikerült még egy Wolfpack BP-t kiszedni ugyanonnan, ahol az elsőt találtam. Dam Night - Pale Apartments. Az első egy barna fiókos komódban volt, a második ugyanabban az épületben az egyik konyhaszekrényben. Az volt az érdekes, hogy mindkét lootrun esetében az utolsó körben adta be, amikor még be tudtam menni.
-
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is kéne Bombardier cucc most, majd prószálom én is egyedül. Tegnap nekem is tök pozitív volt, 4-5 kört mentem csomó Quest meglett, és volt egy Queen közös nyírás meg amit véd annak a loot-olása (amiből persze nekem nem jutott).
-
Phobion
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt oszt igen, szép, gz!
-
Nahh amikor nem hátbalövölde megy, akkor lehet ezt értelmesen is csinálni..

-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
NV app és nyilván NV gpu, amúgy free reward, néha be szoktak dobni ilyesmit.
-
Nahh ez megint egy értelmesebb kanyar lett:

iceQ!: mi kell ehhez a tatyihoz?
-
DieHard
senior tag
Sziasztok!. Két hete történt kb, hogy valaki belépett az accommal és bevitte a cuccaim, és gondolom szándékosan kiszórta, bukta akármi. Ennyit látok a belépésekből. Kb mindenem eltünt. írtam a supportnak, de 2 hete csak 3 robot választ kaptam, hogy sokan vannak és várjak türelmesen. Hallottatok már ilyenről, esetleg járt így valaki? Nem találok semmi email/steam törésre utaló jelet.
-
Van valami free backpack az Nvidia app-ban, ha valakit érdekel.
-
BandiHUN
veterán
Tegnap, 2.5 óra sz..pás után, hogy power supply-t szerezzek(csak 2 lett végül) én is túlestem az első "gyilkosságomon", annyira felmérgelt, hogy mindenki porszívózik vagy lelő
Komolyan így lehetetlen az expedition, mert szószerint mindent visznek, amit főleg nem értek, hogy miért dobál sorozatban úgy be, hogy 20 perc alatt van a körből, rohanok a konkrét loothelyre mindenen át, és sorban mindent kitakarítva találok, mindent visznek, betörnek, csak pénz legyen. Azt már nem is néztem, hogy volt kör, amiből 3! blueprinttel jöttem ki, ezenkívül kb. semmi, ami kellene...
Még valami lila LMG-t is találtam, hát mivel épp végzett szegény srác a porszívózással spaceporton az indítóállomáson, valami elpattant...
És persze mindent kb. betört+alap gearban volt bent, a Steam-es acsit kivéve aplayer killért még jobb se lettem semmivel, nem volt nála se táp... 
Nem lehet, hogy a custom geareseket(komolyabb persze, alappal biztos nem) hamarabb teszi a körökbe, és a free-sek csak később jöhetnek? Alig spawnolok, de már csomó lelőtt ARC roncs+látom a kék lámpát az exitnél, hogy mások már kifelé mennek...

-
Triathlete
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Alin már vannak ezekből többek között. Az viszont fura, hogy a safe pocket ziccert egy kenguruzsebes pulcsin még senki sem sütötte el

Új hozzászólás Aktív témák
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet összeszámolnak az emberek mint anno Pubg-ban ?
a mai negyedik meccsemen a solo q-ban csapatba verodott harom patkannyal futtam ossze, ez is halal lett. asszem mara eleg is ebbol a jatekbol. nem csodalom, hogy heti 30-40k jatekos veszit 
single eleve nem divat a pvp, sőt aki agresszorkodik, azt lelövik, ha többen vagyunk más mapon is.
Amúgy csak pár szekrényt nyitottam még ki, utcán kukánál kaptak el

Jobb most ez a kényes egyensúly, hogy ha kommunikálsz+nem pofátlankodsz be, ha valaki hamarabb van ott valahol, 99% még fel is szedik egymást az emberek, ha valakit lelőne ARC, tegnap pl. én is felszedtem-felgyógyítottam raidert, és kimentünk 5-en,de engem is összekapartak 2x is, PVP nem volt tegnap, pedig mindenhol voltam, haladt is 2 lapot az expedition

És persze mindent kb. betört+alap gearban volt bent, a Steam-es acsit kivéve aplayer killért még jobb se lettem semmivel, nem volt nála se táp...