Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
őstag
Ahogy megöltem Trio meccsen 5 embert iszonyattá tette a Solo-m. Kellett 5 naked run hogy visszaálljon a rend. Semmi köd nincs rajta ahogy itt más is fogalmaz. Ha barátságos lobby-t akarsz akkor se lőjj ha "önvédelem". Üres invertoryval kell nyomni pár loot kört, úgy van egy safe pocket is aztán minden rendben lesz az 5. meccsre biztosan. Én nálam ez törvényszerűen működikn hetente többször játszom el. Nekem Europe regió van beállítva. Így is bele lehet szaladni abba hogy megölnek mert valaki ráunhat időközben a friendly módra, vagy olyat teszel ami a másiknak épp nem tetszik, de beaknázott helységekkel, kemperekkel nem fogsz találkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RazoR