Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CptAdamica
nagyúr
Amúgy most az expedíció tök ugyan az, amit össze kell szedni a következő wipe-ra?
-
Chalez
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na elmész ám a...
-
Soha rosszabb kezdést...

-
BandiHUN
veterán
válasz
xundyingx
üzenetére
Én ~200k-val kaptam az 1+ pontot... még örültem is, hogy tegnap nem nyúztam már.

Első 2 kör lement, egész jó cuccok kijöttek, +dog collar, empty wine bottle, mondjuk én azt hittem, a kakas marad
De igazából úgyis tudja már az ember, hol-mit.
Mindkét körben akadt társam, de ahova mentem, elsők voltunk, közösen kilőttük az ARC-okat, nem volt lootolva sehol semmi. Nagypapis runok
-
xundyingx
tag
Kicsit elszámoltam magam a wipe-al kapcsolatban. Gondoltam reggel még kifarmolom a maradék 200K-t, aztán már a karakter generálás képernyő fogadott... Fail

-
Triathlete
senior tag
Ez az a játék amit bármikor érdemes elkezdeni. Összedobhat simán olyannal akinek 200 órája van.
#2785ACE-: Kell pár olyan kört pörgetni ahol nyugi van. Akár hagyod, hogy lelőjenek! Free loadout, bemész, fegyver eldob azonnal. Ha látsz másik raidert, emote-okat használod. Dobhatsz neki lootot is. Pár perc bent, kis lootolás aztán, mehetsz kifelé. Ha valaki megtámad, fontos, hogy ne fuss el, hagyd hogy lelőjön. Utána kör értékelésnél 1-es kategória, ok: pvp experience. Ebből csinálsz olyan 8-10 körül, és utána nagy eséllyel friendly lobbyba kerülsz. Persze az is fontos, hogy a körök során ne sebezz meg másokat, mert akkor indul elölről. Sajnos az elfutás is beleszámít a tapasztalatok szerint.
Sokak tapasztalata szerint nagyon nagy eséllyel működik, én is megerősíthetem. Persze nem garancia, hogy összekeveredsz majmokkal de kisebb az esélye. -
-
r0by
addikt
Hali!
Érdemes még elkezdeni a játékot?
Úgy értem, hogy a matchmaking a kezdőket dobja össze vagy vegyesen mindenkit? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
xundyingx
üzenetére
Dam-en pl. a mocsárban az öreg Husk temető király szerintem, Azokból elég stabilan jön, ha minden kicsípsz, főleg ha megvan a little extra talent és az is dobál arc alloyt pluszba. Nem 100k plusz, de 60-70k körül megvan egy jobb kör, némi plusz lelőtt arccal együtt. És általában nyugis környék.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Triathlete
üzenetére
És a fejlesztők is jól reagálnak, pl. hogy szeparálták az agresszív játékosokat a koca PvEsektől.
-
Chalez
őstag
Öcsémnél RAM hiba volt a dologban, a windows 11 RAM tesztje megakadt, hibát dobott. Nála pl többször volt, hogy crash, és utána újból fileokat töltött le, stb... Már akkor gyanús fagyásai voltak, amikor a gépe össze lett rakva, de az ARC nagyon érzékeny a memóriára. Lehet megoldódott volna kis plusz fesszel, de G.Skill 99 hónap garis RAM-ok voltak, így ment a csere gariban. Most minden jól működik.
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Teljesen egyetértek!
Én most a vége felé már toltam a szanitéc szerepet! Sok kötszer, defib legalább három safe pocketben, és fehér-piros ruha. Chat használata... Meglepően jó körök voltak! Számomra szenzációs ez a játék, hogy mit lehet kihozni, nem emlékszem, hogy ennyit nevettem volna bizonyos helyzetekben jó szituációkban. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Én bevittem egy runba 20 bp-t és kihajítottam, ezt csináltam meg 3x
Amúgy tényleg nagyon jó hangulat volt ma, ezért érdemes játszani. Köv resetbe akarok ilyen helper pozit tolni, mármint mindig vinni pl defibet és ha vki lerottyan akkor felkapni. Aztán majd meglátjuk, hogy milyen lesz a community, lehet állandóan lelőnek azt idegbe verem magamat.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve az is az érdeklődés fenntartása ellen szól, hogy BP-ket, és egyéb itemeket adnak át egymásnak megőrzésre a wipe utánra!

Ezt ha nem oldják meg, akkor balekok.. Én simán flag-t tennék az itemre, hogy prewipe item és nem lehetne bevinni raidbe vagy nem lehetne eldobni. -
Triathlete
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem úgy lett meg az egész kb 8-10 óra alatt, hogy volt rengeteg cucc a stashben, viszont a villanykötrte, és ion sputterért kellett folyamatosan üresen menni vagy 3-4órán keresztül, és az is úgy lett meg, hogy egy amcsi gyereket kérdeztem, hogy nincs-e neki és éppen volt, ezzel lett meg a három. Szerintem ahhoz, hogy most nekiugorjon isteni csoda kellene, ha nincs a ládájában ilyenek.
Egyébként, ma Buried Cityben rengetegen osztogatták a fölös itemeket olyanok akik csinálják az expeditionst olyanoknak, akik nem. Dobáltgatták a rózsaszín cuccokat, BP-ket, aztán aki akarta vitte. Igazi piac hangulat volt, mindenki nagyon jó arc volt, túladtam én is sok mindenen!
#2778Tyler Durden: Illetve az is az érdeklődés fenntartása ellen szól, hogy BP-ket, és egyéb itemeket adnak át egymásnak megőrzésre a wipe utánra!

-
BandiHUN
veterán
Meg kell nézni, mit tudsz kiváltani, a kellő cuccok egy része megvehető a tradertól/craftolható, ha jól rémlik, nekem egyedül az air freshener és a light bulb volt keresős, ezeket találni kell+ 1db Leaper-t kellett kicsinálni, és kiszedni a core-okat, a többi sima liba.
De az air freshenernek és a light bulb-nak van garantált spawnja, Leapert meg mindig találsz a Space port Launch Tower mellett, fedezék van, és ferro lV+1 db Wolfpackkal meglettem kényelmesen pár perc alatt, a lábait kell szétlőni. -
Részemről 5M done, illetve van 500k kintlevőségem, az jó lesz majd wipe után
Azon filiztem viszont, hogy a köv resetre van 3 hónap, most, hogy tudatos az ember szerintem 0 farm fog kelleni, hogy meglegyen az 5M. A kérdés viszont az, hogy meddig lehet fenntartani az érdeklődést, mennyire lesz nehéz szintezni /szerintem az se nehéz/, ha pikk-pakk 75 az ember, akkor utána nemtudom meddig lesz kihívás.Mondjuk van aki így várja a wipe-t:

-
Meglett a 3 guriga ma este. Tegnap / ma duo-trio ment. Azért izzadós körök voltak rendesen
Várjuk a resetet. Ki hogy áll? -
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát elég bosszantó, 10-ből 9x ez van.
Spawn, majd lift keresése...én nem lövök senkire, hogy elszedjem a loot-ját, így unalmas.
Még egyszer: a hetekig tartó donate után kell még pluszba 5 millió, vagy ha van pénzem, akkor így is mehet a wipe?Megnézni sem tudom, mert a gyerekek stoppolják a gépet.
-
Ha van rá időd, akkor szerintem told meg, nem egy nagy kaland, főleg ha ilyen jól haladsz. Amúgy ma nekem is nyugi volt, 1 srác akart megölni Blue Gate-n a reinforced reception mellett kezdtem, lementem és kilootoltam mindent, mire jött. Azt gondolom csalódott volt és rámlőtt, de kihúztam.
ACE-: én megértem, ugyanilyen vagyok..

sixpak: most a late spawn miatt dobtad a gamét?
-
Én feladtam, majd játszok, ha kitalálnak erre valamit.
Érdekes Apex-be volt pihi, ha kiléptél, itt nem tudják megoldani...
Mi kell a resethez?
Vagy azt már hetekkel ezelőtt el kellett volna kezdeni?
A donating cuccokat nem lehet pénzzel kiváltani, mert van 5 millióm...olyan opció nincs?
Vagy már b@szhatom? -
Én ma hagytam abba, semmi értelme ennek így, hogy a felénél megyek be, minden kib@szott alkalommal.
Aztán keresni egy liftet és kijönni 300xp-vel.... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, ~4-5 perc az már pont annyi, hogy minden fontosabb dolgot kiszednek.
-
Igen, az is tisztán látszik. Most volt kis időm, mentem 3 runt, első 19p, második 21p harmadik 28p. 19-21 az kb kuka..
Adnék, de most én is lehet kicsit beszívtam, 2 tradeből is lógnak magyar srácok fél millával és persze sehol senki. 4.85-n vagyok, mert mondom bőven van pénzem és adtam cuccokat ismerősöknek, azt most mehetek be ószereskedni..
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ma különösen sok a trade-eléses páros halál a kezdőpontokon, csomószor úgy dob be, hogy 28 perc van vissza.
UI: nincs valakinek elfekvőben egy millája a reset előtt? Lassan megvan a 4 milla, de 5-ig kizárt, hogy eljussak farmolással.
-
nejad
aktív tag
Hello! EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION hibával találkozott más is? A unity kressel ezzel az üzivel. AZ 1.6-al jött elő, előtte 100 óra alatt egy reccenés se volt. Már a win 11-et is újra raktam játékot is drivereket is próbáltam újat régebbit ugyan ez. Overléjek is ki vannak kapcsolva. Memória meg disk scan is lement semmi hiba. Van, hogy 2 órán át jó utána meg egy körben két kress. Ha a játék fájlait ellenőrzöm mindig letölt valamit és a steamworks shared is. Már ezeket a c++ vackokat is telepítettem az összeset. 5600x 3070 meg 32gb ram a gép.
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Megmondtam mi miatt van ez, hogy ennyi latespawn-t kaptok/kapunk, amíg nem csinálják meg, hogy kapsz egy min büntit arra, hogy surrenderelsz, addig ez lesz. Az ennyire kreténen runolókat igenis büntetni kell, egy sima 10p-t rádobsz és abbahagyják. Az a baj, hogy teljesen be vagy szivatva ha latespawn-t kapsz, max pvp-vel tudsz még talán vmi value-t kivinni. /vagy azzal se, mert már minden értelmes kiment/
-
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Igen ezt én se támogatom, valamit kitalálhatnának erre, mostanában ez nagyon jellemző lett. Talán stellán nem annyira vészes, sokat mentem a napokban és általában 25-28p között rakott be, de nagy pályákon 14-15 p meg ilyenek.
Mióta meg lett az event, azóta stellán ilyen pörgős BP vadászatokat nyomok (4-5 új már összejött), egyszerűbb zöld cuccokban megyek, semmi idegeskedés pvp esetén, ha lelőnek ez van, de elég normális lett ott is a helyzet, kb minden második meccs tök békés, meg amúgy sok a gyökér free loadis aki szó nélkül lő, de sokszor még így is én jövök ki jól mert használhatóbb gearrel megyek be. -
BandiHUN
veterán
No, tegnap meglett az expedition végre... hát 1 milka talán meglesz, de az nem is volt cél, csak beugrani a resetbe. De hihetetlen a gém, 10-ből 8 kör 25 alatti idővel, és az alap kakasos dolgokon kívül minden lerabolva.

Ezzel csinálhatnának valamit, öngerjesztő dolog, mert az 1-2 elejétől induló körben persze én is megrakva várom az exitet 25 percnél, mert maximum magamra húzok pvp-st, aki későn jött be, és nem kezeli olyan nyugodtan a porszívózást, mint én...
Az első hullámmal még ki lehet jönni, mindenki happy.De óriási baromság ez, hogy a gém újratölti a lerabolt pályát emberekkel, az ARC-ok is többen vannak, idegesebbek, értelmes loot semmi, viszont könnyebb bebukni és minuszolni. Simán valahogy kellene a lootra valami reset, mittudomén a 15.percnél,értem én, hogy a szerverkapacitás miatt nem lehet sok pár emberes szerver, de csak azért bemenni, hogy 3 helyet átnézve is ilyen kakasos szintű loottal legyen tele a hátizsák...

És kb. nincs mit tenni, lásd a 10 körből 8 már bőven lerabolt állapotban, vajon ez mitől függhet?
Mindegy, hogy miben megyek be, még legtöbbször a lelőtt ARC roncsok a loot java. -
ACE-
addikt
Ezt a Metaforge-os Overlay app-ot használja valaki?
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ah, egy bobcat hogy lesz 350-400k? Vagy annyi cuccot adnak a Boért cserébe? Melyik ez a trade oldal, ha találok még BPt, lehet ránézek, hátha.
-
Igazából én is most tanulom, azt figyeltem mit keresnek az emberek, illetve a gitárt pl amiatt szereztem be, mert aki eladta neki volt 2 /ergo valszín olcsóbban is odaadja/ valamint új cucc, ezekre rárepülnek az emberek és hajlandóak sokat fizetni. Itt pl az volt, hogy adtam érte egy vita spray bp-t /ezt Annexban találtam/. A gitárt utána továbbadtam bobcat + vitashotért, szal nyertem egy bobcat-t, ami 350-400k stashvalue. Kellett hozzá 5 perc, namost ennyit életbe nem runolsz össze

Nekem úgy néz ez ki most, mint anno dio2, részben gamel az ember, részben meg trade és akkor nem kell orrvérzésig robotolni.Nem enged, sőt kimondottan tiltott, de nem tudja ellenőrizni. Redditen ledumáltam és csávó utalta az 50 dodót a Vulcano bp-ért
/meglepő módon amúgy előre, igaz azt látta, hogy a sima ingame tradejeim mindenki megköszönte, hogy megbízható vagyok/ -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Bár értenék a tradehez, este még cimbora adott cuccokat, meg jó köröket hoztunk ki, így most már 2,7m a stash, igazából gyors körökkel még akár össze jöhetne az 5 milla, de sajna abban béna vagyok, wowban se voltam nagy AH-s.
Trade weboldal enged IRL pénzért is cserélni?
-
válasz
Triathlete
üzenetére
BP-t tradeltem külföldiekkel, úgy, hogy hasznom legyen rajta. Most ott tartok, hogy tegnap már 50$ real moneyt is sikerült realizálnom. Wipe után most emiatt tervezem megtolni, hogy 1-2 értékesebb print essen, amiből el lehet kezdeni építkezni.
Gitárt is tradeltem, nem én csináltam meg az eventet. Nagyon faja kis cucc, de nekem annyi célom volt vele, hogy jó áron el lehessen pattintani. -
ULPIUS
őstag
Egész jó kis jutalom, marad nekünk akiket a wipe nem érint

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát, én elengedtem az 5 pontot, eleve 100k alatt volnam, amikor tudtam, hogy 5 milla kell, most van 2 milla. De nem vagyok most se 75, szóval....

-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Közben meglett, de nem volt egyszerű az a szar, elég sok üres nekifutás kellett! Azért nagyon köszi!
Trade-elés alatt mit értesz pontosan?
Gitárt majd újra ki kell szedned? -
Nahh részemről megvan az 5M, most jön a hátradőlés meg a tapasztalatok levonása. Ha így marad minden a gaméban, akkor asszem sima liba lesz a pénz része, tradelés sokkal többet hoz, mint a runolás. Gyakorlatilag most 2 nap alatt szedtem kicsivel több, mint 2M-t, aminek cirka 1.5M az tradeből van. 1 jó BP-t kell találni és onnan lehet megforgatni a vagyont

Karácsonyi küldi is lassan megvan, még a bogyókat kell szedegetnem.Triathlete: Sputterem az nemtom volt e, modulation volt, de eladtam. Ha nyomok Stella runt és esik és még mindig kell, akkor ofc tied.
-
Triathlete
senior tag
Ion sputter (3) és frequency modulation box (5) nem nyomja feleslegesen valakinek a stash-t?
-
Barell
őstag
Sziasztok. Valaki nyomja a játékot Radeonnal? Olyan problémám van hogy az istenért nemtudom a Radeon szoftverben behúzni a játékokba és állítani bármit is. Epicen vettem meg de nemtudom ez zavarja-e, más Epic játékok maguktól bent vannak ezt meg Adrenalin Hook-al se tudom kényszeríteni.
-
Próbálta valaki az unlockolt cinematic settings-et?
Én lehet ránézek, de előtte visszarakom a régebbi NV drivert, mert a mai egy kib@szott hulladék lett ismét.
Már szabályosan félek felrakni NV drivert, szánalmas csürhe, a bőrdzsekis paraszttal az élen. -
Triathlete
senior tag
Számolj azzal, hogy a lista amit megtalálsz a neten, hogy mi kell, időközben frissült. Én a harmadik lépcsőnél szembesültem vele, mikor nem 20 szenzor kell, hanem Stella Montisról 10 shredder gyro. Kétszer ha voltam azon a mapon, de mindig elkerültem ezeket a boilereket.
Illetve a következő szinten is van változás
-
ACE-
addikt
Most akkor ha elkezdek belepakolni cuccot az expedition-be, és lejár az idő, akkor ezek ugye megmaradnak?
"Expeditions run on a set schedule, with each preparation stage unlocking after the previous one is complete. You'll have 60 days to gather resources and complete your caravan build. Once construction is finished and the departure sign-up window opens, you can sign your Raider up for departure and view the rewards that will carry over to your next Raider. Missing an Expedition departure window means losing its buffs until the next cycle, so plan your contributions and availability ahead of time."
-
-
etrop01
tag
Mondhat bárki bármit, nekem a kedvencem mikor a renegade-el elindul a kör és a fegyót flegmán a vállán tartja.
Nagyon tetszik
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Attól függ, most mennyi cucc van hozzá a stashdben. Célirányosan azért lehet ezt pörgetni.
-
Triathlete
senior tag
Eddig nem foglalkoztatott az expedition, de most, hogy a jelenlegi event ki lett pörgetve, nézem mik a követelmények. Kb minden cuccom megvan hozzá, de ezek nem túl erősek? Hogy emlékeztek?
Stage 5
- 250,000 Coin worth of Combat items (Weapons, Ammo, Grenades, etc.)
- 100,000 Coin worth of Survival items (Shields, Meds, etc.)
- 180,000 Coin worth of Provision items (Nature items, Valuables, Keys, etc.)
- 300,000 Coin worth of Materials (Recyclable Items, etc.)
Ezt szerintem nem tudom két nap alatt összegereblézni. -
Pedro78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Bar en nem resetelek, mert messze vagyok tole, de tegnap reggel mentem 6-7 kort, ebbol csak az utolsoban lottek szarra szo nelkul. A tobbiben volt egymas segitese, beszelgetes, es senkinek eszebe sem jutott, hogy patkanykodjon. Lehet tippelni milyen nemzetisegu volt a patkany. (nem akarok altalanositani, de ebben a jatekban ket nemzetisegu van aki 99% hogy patkanykodik.)
-
Hopp mit tradeltem

-
ULPIUS
őstag
válasz
etrop01
üzenetére
Talán ez a bogyó bigyó csak amihez több idő kell, de az úgyis jár az xp-k után, amúgy 95%-a kb buried city házaiban összeszedhető. Villanykörte 2db fixen spawnol dam mapon north complex lift mellett egy fehér autó motorháztetője alatt, industrial battery pedig dam-on hydroponic dome complexben lesz szinte biztos. Snapblast gránát meg pl craftolható.
Így jobban átjön amúgy (csak pár tétel el van írva rajta,pl az izzók és a bogyók száma, de az is lehet, hogy ez valami korai gyűjtés volt és aztán könnyítettek rajta nem tudom, nekem a játékban már az a szám van amit az első reddites linken írnak.)
-
Nahh ki, hogy áll az 5 millás küldetésben? (: Mai nap toltam a szekeret, de elég lassan akar jönni a lovetta.. Cserébe egész nap összesen 6-7 ember akart megölni, ebből 4 nem járt sikerrel. Meglepően nyugisak voltak általánosságban az emberek, szerintem mindenki koncentrál a minél több lóvéra, nem ér rá majomkodni a másikkal

-
etrop01
tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én most adom le majd az utolsó légfrissítőt, addig mit tartsak még meg, mert eddig az összes albumot eladtam

Köszi -
Madoc
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem meg 1 se pedig 2 karakterrel felváltva nyomtam 9-1ig
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez a "normál játékmetódus" elég széles paletta, szerintem felesleges feszegetni. Tele van a net azzal, hogy A megmondja B-nek, hogy kell játszani.
-
Phobion
addikt
Karácsonyi ajándék!
-
Minden körben szedjed és sose lesz vele probléma. Nekem is volt, hogy kifogytam és nem értettem mi a gond, de sok szart át lehet konvertálni, mittomén fagyis kanál 7 metal, rusted tools is, ezeket élről szedem szét. EGy runban kihozok mondjuk 50-et, bőven lesz belőle elég.
-
Frod
addikt
"ja de, metal parts meg plastic parts....vicc."
Ha tudnád, hogy nekem a metal parts állandó kínlódás az eleje óta...

Plastic/fabric az ilyen 250+ mindig nálam, de a metal és rubber az állandó hiánycikk.
(Amint van egy kevés, azonnal kraftolom át metallic componentre, az kell kb minden fegyver upgrade-hez/krafthoz ugye)"A régit már mindenki megcsinálta egy hónapja...."
Felénél tartok...
-
ACE-
addikt
Tegnap én is full haverkodós köröket mentem, Stellán is, nyírtuk a Shredder-eket is. Annak melyik részét kell lőni? IV-es Anvil-al lőttem mindenét de úgy tűnt hogy soha nem akar meghalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Wise (ex-TransferWise)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy tényleg nagyon jó hangulat volt ma, ezért érdemes játszani. Köv resetbe akarok ilyen helper pozit tolni, mármint mindig vinni pl defibet és ha vki lerottyan akkor felkapni. Aztán majd meglátjuk, hogy milyen lesz a community, lehet állandóan lelőnek azt idegbe verem magamat.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az air freshenernek és a light bulb-nak van garantált spawnja, Leapert meg mindig találsz a Space port Launch Tower mellett, fedezék van, és ferro lV+1 db Wolfpackkal meglettem kényelmesen pár perc alatt, a lábait kell szétlőni.

Mindegy, hogy miben megyek be, még legtöbbször a lelőtt ARC roncsok a loot java.

RazoR