Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
Játék beállításokon belül nem tudom a DLSS upscaling.-et kiválasztani ,mert nem látszik .
Hátha tudja v.ki megoldást.RTX4080 többi játékokban ki tudom választani . eddig volt uj rendszert kelelt rakjak..
-
Phobion
addikt
101 óra, level 75, expedition, deck kész. 🥴
[kép] -
Land
veterán
Üdv! In queue van a kicsi töltő képernyőn es nem megy tovább. Már a gépet is újraindítottam. Mára engedjem el vagy van megoldás?
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Erről írtam én is, nagyjából ugyanígy nyomom. Egyszerűen sokszor szívom be, hogy akinek nincs micje és csak emote-ol vagy néma, utána meg hátbalő..
-
In queue megint....életembe először fullos cuccokat vittem (volna) be, 3 wolfpack (úgy, hogy nincs meg a blueprint), piros fegyverek....be sem tölt, buktam mindent.
Megyek Battlefieldezni, ez nagyon felbaszott most.
-
ULPIUS
őstag
válasz
szucsinka
üzenetére
Én csak solozok, elmúlt 3 napban kb kétszer lőttek rám és öltek meg. (persze egyszer sem volt tűzharc, patkány módon hátba lőnek csak lootolás közben)
Proxy chatet csak akkor használom ha ködös a tag és nem reagál az alap gépi kommunikációra. (meg nyilván amikor velem probál valaki kooperálni akkor használom) -
szucsinka
őstag
Ugy latom most mar mindenki pvp-zik
elszabadult a pokol
dont shot ra is lonek -
Csandi
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én csirkének hívom, tudom, hogy kakas de így jön jobban

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Jó, tudom hogy kakas, tanyasi gyerek vagyok párszor meg is kergetett kölök koromban
De a tyúk viccesebb
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Esku nem ertem, en elso ranezesbol kakasnak lattam, aztan amikor tegnap VRJani elso Arc videojat neztem es o is letyukozta akkor az asztal ala estem a rohogestol, mondvan ez meg eleteben nem latott egy igazit. Most meg te is tyukozod, amikor a jatek ki is mondja hogy rooster.
-
Nahh mai napi bp is megvan, innentől már minden + ajándék

-
Phobion
addikt
AimKey-el mi történt? Kapta X-en a bant.
-
-
D013
aktív tag
Ma volt egy érdekes pvp pillanatom, haverom nemrég kezdte, őt kísérgetem viszonylag normálisan felszerelve questelni. Bevittem egy Torrente-t, viccből beraktam pár attachmentet, amik között volt egy legendary stock (+15% fire rate). Próbáljuk kerülni a pvp-t, de egy tag ganyús volt megindult felénk. Én lőttem előbb, kaptam füstöt a pofámba nem láttam semmit. Annyit tudtam hogy eltaláltam és tört a pajzs de oldalra menekültem. A haverom messzebb volt, de szólt hogy egy kis kabinba bemenekült. Nekem pajzsom tört és kb 10% hp-m maradt, a kabin mögött választanom kellett hogy reload vagy pajzsvisszazöltés és heal. Úgy voltam vele hogy meglepetés ereje, szóval lerohantam és rácélzás nélkül ledaráltam. Lootnál vettem észre hogy egy IV-es Sticherje volt szürke attachmentekkel. El is vittem, és kellett használnom kifelémenet arc-okon, a cucc nagyon meggyőző. A sztori tanulsàga pedig a szokásos: alap fegyverekkel is van esélyed pvp-ben, csak tudni kell helyezkedni, minden fegyver minden akár free kites meg tud ölni ha nem figyelsz.
-
ULPIUS
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Szia,
szerintem simán jó lesz. Nekem 3060ti van, igaz erősebb cpu, viszont csak 1080p 144Hz monitor. High-on is tökéletesen fut első pár napban úgy toltam, igaz akkor még fps-t nem néztem, de jól futott, aztán ahogy elkezdtem többet játszani optimalizáltam kicsit gyorsabbra, puritánabbra a grafikát a pvp miatt, így bőven 144fps is meg van.
MÁS:
Most először vittem be egy kulcsot magammal, gondoltam megnézem térkép szerint ezt a Dam Surveillance Room-ot, mire odaértem teljesen ki volt fosztva, nem csak a szob aaz egész épület, viszont egy környező szobában két zárt fiókot még találtam a sötétben, és azok így lazán dobtak 3 epic cuccot

-
nanamii_o
tag
Sziasztok,
3600x 3070Ti kombóval ki lehet préselni értelmes fps-t a játékból vagy inkább hanyagoljam? Köszi!
-
Chalez
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Be fogja adni nyugi, előbb-utóbb sikerül valami ütős cucc. Nekem sincs arany BP-m, csak egy Snap Hook, amit bizniszeltem. Amúgy jött még egy BP, Blu Gate-n, egy epic Padded Stock. Ez a nap sikeres volt, nem szokta ennyira adni...
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Dehogy, ez soha nem volt tervben.
Egy csomó más játékkal is játszok, örülni fogok, ha a quest-ek meglesznek.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Csak ha meg ebben a ciklusban akarod az accountodat resetelni. Nem kotelezo.
-
-
szucsinka
őstag
Armored transport Questet nem sikerült elsőre meg csinalni de kulcsot mar nem talalok sehol
most ilyenkor mivan ?
minden be van mar pipalva az utoloson kivul de nincs kulcsom hogy kinyissam az autót -
Most nézem, hogy még 40 quest-et sem csináltam meg.

Rámegyek, gondolom még ez a 11 napom van megcsinálni.
Amúgy blueprintet ad valamelyik quest?Edit: hogy ne mindig csak a szépet mondjam, az előbb segítettem egy tagnak egy rocketeert leszedni (pontosabban leszedtem neki), szólok neki, hogy gyere elő és lootolj nyugodtan, odajött és pofánlőtt a patkány.
-
ULPIUS
őstag
Én kb lvl 18 vagyok, de már vagy 6-7 bp-et találtam ugyanígy fiókokban kukákban, bár a mind valami gránát vagy eszköz volt nem fegyver/-kieg., ill. más kérdés, hogy úgysem tudom elkészíteni őket mert még nincs olyan szinten a craftingom
Ellenben pont az egyik level up-hoz konkrétan 3 napja rusted gear-t keresek, youtube videókban megnéztam hol ajánlott, és konrétan semmi, sztem kb 300 autót néztem át plusz minden körben az ajánlott helyeket amik elérhető távra voltak. -
Chalez
őstag
Nahh, mai első Night Raid solo Buried Cityben csak safe pockettel... Hát nem beadta?
A pizzéria második v harmadik szintjén egy fiókban vagy hol...
-
RazoR
Topikgazda
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
(nem annyira) titkos cucc: Win-Shift-S
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jaaa, földműves screenshot, akkor azért.
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mitől ilyen színes nálad a smoke grenade meg a bandage?
Edit: meg minden, most nézem.
-
Phobion
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
és nem a safe pocketben van
-
Mondom én, hogy ma van a lottózás napja
Bementem 2 küldit letolni esti Buried city-n, beadtam mind2-t és még egy kis mellékes is jött
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Sunrider987
üzenetére
A két arany a két egymás melletti fiókból az kemény.

-
Roland861010
veterán
Én most rá mentem a spectaror vagy milyen verzióra ahol semmit nem viszel be viszont van egy safe helyed.
Az az igazi pluszos kör ha sikerül élve kijönni. -
válasz
Sunrider987
üzenetére
Végignéztem, zseniális

Ma kijött még egy bp, nemtudom mi van de 1 hét alatt nem jött annyi, mint ma 1 nap alatt. Hozzáteszem ez most nappali raid, silencer 2 a bp.
-
Sunrider987
aktív tag
-
Nem, mert szerencsére nem csak engem lőnek le
Amikor én winelek, akkor is free loadout van nála és nem értelmes gear. Nincsenek nagy igényeim már egy 3-4es szürkének is örülnék, de az, hogy full 1es-be van az gyászkeret. /lvl-eket megnézném, nem a 15-20-as emberektől várom el, hogy kockára tegye a cuccát, mikor alig van resource. De egy 45-50es azért ne meztelenül jöjjön már be/ -
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A risk/reward sok helyen nem követi le a belefektetett tevékenységeket, mégis -ahogy te is mondtad- mindenki szája íze szerint játssza.
Melyik alapanyag hova megy? Akit lelőttél az hozzád! Amit más szerez vagy tőled elvesz abból lehet craftol a másik, csak túlnyomorészt FL-okkal találkozol mert belőlük van a többség -ahogy már korábban is megjegyezték. Vagy eladja. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De neked miben más ha egy free loadout-os öl meg vagy egy legendary cuccos, full sárgában és pinkben? A végkimenetele azonos, nem?
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Miért gond, hogy nincs óriási különbség - pedig van a legtöbb esetben - a fegyverek között? Aki maxon akarja tolni a PVPt az upgradeeljen, aki nem, az miért ne mehetne alap gearrel? Alap Sticher tár nélkül azért elég handycapes.
-
Nahh közben ilyen még nem volt, egy szekrényből 2 blueprint hoppant ki. Elektró vihar van dam-en mondom bemegyek. Spawn és egyből találtam egy hullát akinél volt egy ferro. Felkaptam a nála lévő cuccokat és elkezdtem lootolni apartmant és jöttek az elsőből első emeleten ezek:

Shotghun choke 2 illetve Vertical grip 3. Úgy nézem kihúzták a számaimat a lottón
-
Megint 2 ember lelőttem 1es kettle 1es ferro, majd meghalok Ruby-nál egy 1es Stitcher ellen. Komolyan remélem vmit tekernek ezen, 1es fegyvereket kb le kéne nerfelni, hogy zsírkrétát lőjenek. Aki nem hoz be értelmes fegyvert annak kelljen már értelmes mennyiségű találat, nem az, hogy simán ledarál kék shieldben is..
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tom_Garrett
üzenetére
inkább az a gond hogy ha a pucér ad egy safe pocketet akkor ha teszel fel augmentet az miért nem ad minimum még egyet?

-
Csandi
addikt
válasz
Tom_Garrett
üzenetére
Az az amikor feldugsz valamit

-
Tom_Garrett
csendes újonc
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Alapból timert rakni a FL-re nem biztos hogy jó lenne, de X-értékű stash fölött már lehetne, akkor már úgy is van cuccod meg pénzed amiből vehetsz.
Én nem rég tudtam meg hogy ha full pucéran mész be akkor is van safe pocket 😅, mondjuk ezt elég hülyeségnek tartom legalább egy augment lehetne hozzá a minimum. -
shotika
őstag
Van nyersanyagom, de azok, amik a fegyo upgrade-hez kellenek, az van, hogy eléggé lefogy. Nekem is volt 500 felett a metal partsom, és volt 100-150 mechanical komponensem is. Aztán néha van egy szopóbb szériám és elég hamar el lehet égetni ezeket a szarokat.
De meg is forgathatom a dolgot:
nem azért van a nyersanyag, hogy ott nézegessem a stashben
-
shotika
őstag
Amúgy blueprint vadászatra, de akár egyszerűbb küldikre elég egy looting mk1 vagy mk2, meg pár adrelinalin. Nulla kockázat. Soloban Nightraid, gyorsan elszaladni a jó helyre/helyekre, és ha értékes itemet találsz, azt be a safepocketbe. Fegyvert a legtöbb medium/high tier helyen amúgy is lehet találni, és nem égeted a geart.
-
Csandi
addikt
válasz
shotika
üzenetére
160 óra játék után miért nincs mindig nyersanyagod? Recycle fegyókat ad materialt, magokért veszed az alapanyagokat a nőnél aztán Refinery stb.
Én már 100-120 körül úgy voltam vele, hogy innentől kvázi végtelen cuccom van, és 150 valamennyim van összesen. Mondjuk az nagyon hamar belekerült
-
shotika
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én se nézegetni tartom a fegyokat a stashben, de 160 óra játék után nincs mindig kedvem lootolgatni mindenféle nyersanyagot, hogy fejlesztgessek.
-
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Renegade teljesen jó fegyver, de páncélozott Arc ellen nem a legjobb mert nem heavy ammo. Kis arcokra meg emberekre jó.
Triathlete: Pedig sima fegyverek közül Anvillel a legértelmesebb a Rocketeerre lőni, de ugye a Hullcracker meg a Legendaryk jobbak. Am meg 2 darab wolfpack és halott a Rocketeer, lőni se kell

Frod: Harvesterre csak akkor kell heal ha megtámadnak mások. Shieldet vedd le akkor nem tudja megsebezni a kék áram (majd ha kész a puzzle visszaveszed), amikor meg sárga jelzés van és jön a tűz csak kifutsz. Utána ha Queent akarsz ölni arra se kell heal, Harvester elég fedezéket ad.
A puzzlet magát pár perc alatt megcsinálod, a Queent is ha ölni akarod az soloban azért lesz egy erős 20p. És igen simán van, hogy megölnek közben/utána, velünk is volt már ilyen, olyan is, hogy táamdtak közben de megnyertük meg olyan is, hogy nem volt semmi. Ja meg olyan is, hogy megbeszéltük, hogy hagyjanak békén leöljük és kapnak lootot belőle.
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Tudom, hogy Lance-nél lehet cserélni, de free-vel azért nem tartanám jó ötletnek, mert healing item kell azért a Harvester-eventre bőven, plusz legalább valamit ki tudjak vinni.
Az elég siralmas lenne, ha ~15p alatt solozza az ember az eventet, majd kifelé ledarálnak. -
Köszi mindenkinek a gombalelőhelyet, most bementem 2 küldi részt is megcsináltam +3 gombát leszürelteltem

shotika: tévedés szerintem, hogy mindig gearrel kell menni /azt hagyjuk meg Csandinak
/ de amit ír azt osztom én is, most azért vannak a fegyók, hogy nézegessük a hideoutban? Én is megyek free sőt üres loadouttal is, de mellette viszek be értelmes fegyót. DiamondBack: Jogos de nekem nagyobb fun free loadouttal, zéró befektetéssel nagyot kaszálni mint eleve nagy értékkel bemenni és meghalni... Nyilván skill issue, de miért menjek tempest-tel ha a rattlerrel is sikerélmény van
Valszín jobb fegyóval még több a sikerélmény
-
shotika
őstag
Én pl szeretem összeállítani a felszerelést, de ugyanakkor rendkívül kényelmes játékos is vagyok, és sok esetben azért megyek free lódival, vagy alap cuccokkal, mert gyorsabban ott vagyok újra a mapon. Ráadásul (főleg 4-es szintre) felhúzni egy fegyvert elég drága, szinte mindenhez mechanical / adv mech kell, amiből sosincs elég.
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Én egész hétvégén nem láttam a Lush Bloom eventet, igaz csak késő este tudtam leülni hozzá.
Egyébként Harvester event mennyire szokott "teltházas" lenni?
Gondolkodom rajta, mivel már lv5-ös a "gyors breach", hogy akár free loadouttal - vagy üresen + 1 loot táska, hogy legyen safe pocket - nekimennék egyszer, de természetesen késő este ez az event sem volt, csak Matriarch... -
Triathlete
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Teljesen jó a gondolat.

#2014 Csandi: Lehet nem akar Anvillal pötyögni a rocketeerre, kipróbálna mást, de minek ha közben leszedik, vagy a végén fél HP-val loot közben megkúpolja valaki aki addig csak asszisztált!? Amely fegyvereket mondtad az meg ha nem arcokra van akkor nem lesz jó neki, hiszen írta őt az érdekli elsősorban.

-
DiamondBack
senior tag
Jogos de nekem nagyobb fun free loadouttal, zéró befektetéssel nagyot kaszálni mint eleve nagy értékkel bemenni és meghalni... Nyilván skill issue, de miért menjek tempest-tel ha a rattlerrel is sikerélmény van?

Like this : #1982 Roland861010
Ugynazzal a szutykos anvillal megyek két napja azt javítgatom, már többe van mintha 5x újat gyártottam volna de működik, jóvanezígy

-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Van egy csomó jó fegyó ami úgy jó, hogy Arc ellen fölösleges. Arc ellen egy Anvil is elég, de pl. egy Tempest-el nem fogsz Arcot lőni mert kb. előbb eltörik és sebeztél annyit mint egy tár Anvil kis túlzással.
Vagy pl shotgunok, Arc ellen hulladék. -
spleenszuru
őstag
Nos, én aki nem pártolta a pvp-t ebben a játékban - bár nekem már pont mindegy - ha bemennék a jó cuccaimmal, azt nem a playerek miatt tenném, hanem, hogy leszedjek vele nagyobb arcokat.
Eközben meg jön a gyökér, és ahelyett, hogy ő is lőné az arcot, lő engem a bánatja. Majd meghal az arc miatt, gg.
Na, ezért nem.Biztos, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal.
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
De akkor minek játszanak? Azt hittem az a fun ha használod az adott tárgyat, nem az ha a ládában nézgeted az ikonját
Ha elveszted akkor is legalább játszottál vele, ha a ládában ül nem. -
spleenszuru
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pedig sokan lehetnek, mert a casual XP mennyiség nevetséges.
Amúgy meg mit lepődsz meg? Szinte már minden platformon azt látom, amin vagyok, hogy a solo is toxic sz*r lett, persze, hogy nem viszik a legjobb cuccaikat az emberek. -
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem annyi elég lenne, hogy major map condition-re ne lehessen free-vel bemenni.
-
ACE-
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ja, de nem azért kukázik az ember, hogy az összekukázott és összeszerelt cuccot valami vérpistike 5 perc alatt elvigye... ha free lenne a game, azt mondom ok, de miután pénzes, így ne legyen már korlátozva a játékában...
-
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pont, hogy a FL-t nem kellene bántani, az nagyon jó, hogy van benne. Gondold el aki full kezdő és pechesebb napot fog ki a darálóban az 20percig nézi a menüt?
Szerintem inkább nem kell lőni mindenkire, hogy megszerezd a 38-ik Anvilt, úgyis esik jobb cucc a nyitogatásból.
-
Triathlete
senior tag
Lush bloom esemény idején, amit jelez elvileg mikor kiválasztod a helyszínt keresd a kosarakat.
#1995 Tyler Durden: Gondolom mivel eltolódott PVP-be a solo is PC-n emiatt inkább ezeket a gyors be/ki módszert pörgetik. Én teljesen megértem.
Tegnap az utolsó feat amit teljesíteni akartam az volt, hogy kijussak Damről. Négyszer futottam neki, mindig rögtön irány a lift, egyszer sem értem oda mert mindig volt valaki akinek viszeketett a **uka és lelőtt, és nagyot kaszált a free loadoutommal. Ennyire sűrű még nem volt a dolog, kb annyiszor haltam mint eddig a két hét alatt összesen. Volt, hogy a liftnél két hornet és egy rocketeer nézte ahogy döglődök, mire jön a player és engem lő, majd ő kapta a rakétát. A másik, hogy egy épületnél találkoztam egy sráccal, dont shoot, közös lootolgatás, mondom eldobom neki az Arpeggiot, de mikor épp emiatt matattam az inventoryban lelőtt. Hihetetlen mennyi veréb volt tegnap PS-en pedig ez nem jellemző.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Persze, csak emiatt meg nem éri lőni a másikat, mert mi van nála? Esetek nagyrészében vmi garbage gear. Ezen vmit finomítani kéne és igen a free loadoutra raknék egy timer-t. Fél óra vagy 1 óra azt hajrá, úgyis azért kukázik az ember, hogy legyen alapanyag amiből tud gear-t kalapálni..
-
ACE-
addikt
Engem érdekel bármilyen blueprint, konkrétan 19-es szinten vagyok és még semmit nem találtam...
Túl sokat nem tudok érte adni, de beszéljük meg hátha kell valakinek valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A scaling methodnal kell jo sokat kattingatni amig megjelenik mert az osszes letezo variacio ott van intel, amd, satobbi

RazoR