Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Az office programaiból van asztali alkalmazás, a Teamsből is.
Én is a Word, Excel, Teamst használom főként, panaszom nem nincs rá összességében. Megy a közös szerkesztés, stb.
A Teams az néha elég lassan fut mondjuk. Nem tudom hogy a M1-t jobban szereti-e, nekem az utolsó inteles macbook szériából a 4 magos I5-ös verzió van.
Konferencia hívások alatt nagyon felmelegíti a gépet, de ez az M1-el talán nem lesz majd baj, pláne dupla rammal biztos kellemesebben fognak futni a programok.Felhőbe szinkronizálással sem adódott gondom.
Én ezeket tudom kommentálni
[ Szerkesztve ]
-
Mirage
tag
Hát őszinte leszek veled, utoljára nagyon rég volt már windowsos gépem és akkor még nem nagyon használtam ilyen programokat így nem emlékszem.
Nekem nincs hiányérzetem egyelőre, de azt azt hiszem fontos kiemelni hogy én jelenleg a tanulmányaimhoz használom és nem tudom ti a melóban milyen mélységeibe merültök el ezeknek a programoknak, de gyanítom hogy valószínűleg komplexebb feladatokat csináltok mint mi az egyetem első évében, így mindenképp érdemes lehet konkrétan rákeresni 1-1 dologra hogy benne lehet-e.Az én személyes véleményem az, hogy nem hiszem hogy a Microsoft direct handicapelné az office-t mac-en, így nem gondolom hogy nagy különbség lenne...
#96371 -Faceless-
Igen, voltak gondok kezdetben a Series és Ps 5 kontrollerekkel, de ezzel a frissítéssel ki lettek küszöbölve... mostmár nem szabadna hogy probléma legyen velük -
ferensz
senior tag
Azt hiszem valahol azt lattam, hogy Rosetta 2 segitsegevel fut rendesen. A Teams appot en nem szeretem, egyreszt lassu, a notifikaciok lassan toltodnek be es mivel nincs M1 nativ valtozata, ezert eszi az akksit.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Mr Bond 007
őstag
Ha biztosra akarsz menni, akkor dobj fel egy vmware workstationt és szedj le egy big sur image file-t. (youtube-on van rá teljes guide linkekkel, komplett vm fileokkal)
Majd feldobod az office-t és végig próbálgatod hogy működnek az ms appjai a te általad használt doksikkal. Sajna így nem lesz olyan fürge, (sőt kicsit akadozós lesz) mert nincs 3d gyorsítás vm alatt, viszont a kompatibilitási gondokat ki tudod így zárni.
-
TigerCat
nagyúr
Frissen telepített rendszer foglaltsága (körülbelüli értékek)
128 GB SSD, 8 GB RAM
26 GB rendszer + 8 GB lapozófájl
Szabad tárterület kb. 94 GB128 GB SSD, 16 GB RAM
26 GB rendszer + 16 GB lapozófájl
Szabad tárterület kb. 86 GB256 GB SSD, 8 GB RAM
26 GB rendszer + 8 GB lapozófájl
Szabad tárterület kb. 222 GB256 GB SSD, 16 GB RAM
26 GB rendszer + 16 GB lapozófájl
Szabad tárterület kb. 214 GB♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
34 colon jó lesz, csak nem retina. Használtam ilyet és nem volt gondom vele. Persze a retinás MBP után kis megszokást igényel, de a nagyobb felület miatt megéri.
FLx: olvass utána a PPI értékeknek. Alacsonyabb érték esetén szépen látható a különbség.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
20ár
tag
Sikerült végre elhozni a győri iStyle-ból a gépet. Botrány, hogy péntek óta semmi tájékoztatást nem kaptam, mikor érkezik.. én meg vártam és telefonálgattam, de nem igazán vannak a helyzet magaslatán. De a lényeg, hogy..
Itt a gép és imádom! Egy 2500 ft-os USB-C to Display adapterrel tökéletesen viszi 75hz-en a 34" 21:9 3440x1440px monitort.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha jól tudom ez 2014 évközepi modell. Vagyis 9 éves gép (ennek a kornak minden hátrányával, nem csak a performanciára gondolok, hanem pl. a szoftvertámogatás hiányára is), és hibás - ha biztos lenne, hogy az akku, akkor még elgondolkodhatsz, de az akkuban alig van töltésciklus - mitől ment volna tönkre? Simán lehet más hardverprobléma is az, hogy nem tölt...
A válasz szerintem: attól függ, mire használnátok, de általában véve én NEM mennék bele. -
Süvi
őstag
Visszaléptem, bejelentkezés később opciót választva feltettem.
A rendszer elindult és beléptem az Icloudba.
Appstore-ba viszont nem tudok belépni, amikor kéri az Apple Id és Jelszót, azt írja, hogy helytelen a felhasználónév vagy a jelszó (de közben a telefonra megjön, hogy engedélyezzem a belépést!), így nem is tudom frissíteni Monterey-re
A Safari nem nyitja meg az Icloud.com oldalt, mert nem tud a kiszolgálóhoz csatlakozni.
MACOS: 10.10.5[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
nagyúr
Nekem ugyan az egy darabos van, de teljesen jó. Gumi mindenfelé, nem fixen áll benne a laptop, hanem este munka után mindig belerakom, hogy utána rádugjam a monitort, stb-t és bőven jól működik. Egyszer beálltottam fixre a csavart, hogy még kényelmesen ki-be tudjam rakni a laptopot és ennyi. Azóta sincs gondom vele.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Lien
aktív tag
Nekem ilyesmi van csak Hamaban. Ebben tárolom mióta megvettem (1 hónapja). Nem érzem, hogy karcolódna, az alma logó sajnos az én butaságom miatt karcolódott nagyon hamar. Ami nem tetszik, hogy nagyon vastag, most fogok venni 10 év után egy új hátizsákot ami 13 és 15" laptop tartóval is rendelkezik, de abba más csak a tokosat tudnám szépen belerakni.
-
peugeotmate
őstag
Nekem ez a Thule van (egyel kisebb) és nagyon jó megfogni. Én mondjuk bringával közlekedek kb mindenhova, ezért esésbiztosat is kerestem. Januárban estem is jó nagyot (kétszer egymás után) az ónos eső után Budapesten. Akkor még a Hama keményfedelű tokja volt, szét is tört a cipzárja az eséstől szilánkosra. Plusz ez a tok érezhetően vékonyabb mint a Hama. És már nem is sokkal drágább...
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Macbook pro 2020 M1 13"
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest