Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Óvatos jobbra fel.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Viszlát
addikt
válasz runner 125 #17916 üzenetére
Nagyobbik 15-os retina, a 2.6-os procival megspekelve.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Ezerfele leiras van a neten a dual boot eseten kozos hasznalatu particiorol. Szerintetek mi a legjobb modja, illetve nektek bevalt leirast is megkoszonnek.
-
Viszlát
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Köszi mindenkinek.
Csak, hogy bosszantson, már sikerült is megfagynia, próbálgattam az alkalmazásokat és az iPhoto-tól totál meghalt az egész.
De amúgy egy álom, a melegedése egyelőre nem zavaró, kijelző hibátlan, gyorsaság is kellemes. Az eddigi abszolút wow faktor az a hangja, kemény egy lapostól.
-
Viszlát
addikt
Üdv,
az normális, hogy a Skype csak a jobb oldali hangszórót használja? Mármint a beszélgetőpartneremet csak onnan hallom, a bal oldalról nem.
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Kicsit off itt: kínlódok egy alkalmazással, megvásároltam, letöltöttem, első induláskor automatikusan nekiáll letölteni a szükséges kiegészítőket, majd azok installálásánál elakad és nem fejezi be. Próbálkoztam újratelepítéssel, leírás alapján manuálisan kiszedegettem mindenhonnan az alkalmazás dolgait, el is felejtett mindent, de a telepítés után a kiegészítőkkel ugyanaz történik.
Van esetleg még valami amit érdemes megpróbálni mielőtt írok a supportnak?
-
Viszlát
addikt
Hola,
hogy tudok adott fájltípushoz alapértelmezett programot hozzárendelni?
-
Viszlát
addikt
válasz allein #19741 üzenetére
Én nem vagyok nagy hozzáértő meg régi maces, hogy kellő lenézéssel tudjak neked válaszolni, elnézést kérek.
Amire eddig jutottam a rendszer fájlkezelésével kapcsolatosan, az alapján annyit tudok mondani, hogy ha a finderben nem találod meg az összes saját fájlod nézetben, akkor az bizony elpárolgott...
-
Viszlát
addikt
Ki milyen borítást használ ha használ? Külsejére már vettem, de kéne valami a belső részére is, én még ilyen ujjlenyomat- és koszgyűjtő felületet életemben nem láttam, HP belépő kategóriát megszégyenítő szint, katasztrofális.
eBay-en van választék, de ha esetleg valakinek van egy jó tippje tapasztalat alapján akkor nem vennék csak úgy hasraütve.
-
Viszlát
addikt
Nem a kijelzőt szeretném megvédeni, hanem a gépház azon felületét, ahol a kezemet tartom és az ujjaimat támasztom trackpad használatakor. Összecsukáskor én is benthagyok egy kis védőszivacsot.
-
Viszlát
addikt
válasz troszti #20454 üzenetére
Ööö, a laptop kijelzője azért igencsak fontos tud lenni, amikor az ember nem dokkolón tartva használja nem?
Nekem nagyon hiányzik az IBM féle dokkoló megoldás. Thinkpad egész nap velem, hazaérek csak rápattintom és teljes értékű billentyűzetem, egerem és nagy méretű kijelzőm van. De azt mondani, hogy ha valaki így is használja a laptopját, akkor felesleges a jó kijelző, meg úgy egyáltalán a laptop maga is, na az elsőre korlátoltság, utána meg már trollkodás (Ragnar pontosan ezt teszi).
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Ragnar95 #20464 üzenetére
A meg nem értés és az egyet nem értés között jelentős különbség van, gondolkozz egy kicsit rajta. Egyetértek veled, személyeskedésnek valóban nincs helye a fórumon, így kifejezetten szerencsés, hogy semmi ilyesmit nem tettem. Ha esetleg arra célzol, hogy a diskurzusban felvett viselkedésedet a megfelelő megnevezéssel illettem, abban személyeskedés még véletlenül sincs, szimpla megfigyelés és az adott fogalom ismeretének és helyes használatának az eredménye.
Ha esetleg tovább szeretnél erről vitatkozni, akkor írj privátban, ne itt offoljunk.
-
Viszlát
addikt
válasz pana0017 #20610 üzenetére
Hogy egy ellenvéleményt is hallj, az OSX semmivel sem jobb oprendszer mint a Windows (7-ről beszélek, nyolcast sose használtam). 20 év Windows múlttal váltottam pár hónapja, de nem tudok semmi olyat mondani, amiben jobb lenne ez az operációs rendszer, cserébe sok dolog nagyon más, kell hozzá némi türelem, kitartás, aminek az eredménye nem jár semmiféle katarzissal, csupán eljutsz a kezelésében arra a szintre, amin a Windows-t használtad.
-
Viszlát
addikt
válasz MoP_FX 57 #20632 üzenetére
Igen, de egy szóval sem mondtam ám, hogy megbántam volna, egyszerűen elvakultság nélkül közelítem meg a dolgot. Oprendszer szinten nem látok előnyt, de például a zenei szerkesztő része nagyon jól ki van találva és verhetetlen áron nyújt magas színvonalat (Logic Pro, Mainstage amit én használok).
-
Viszlát
addikt
Nyilvan a technikai hatter az egy masik tema, lathatolag jobban is ertesz hozza mint en, nem is vitatom. Felhasznaloi elmeny szempontjabol nezve nyilatkoztam, ez a gep nagyjabol a 2009-es i7 desktopom szintjet hozza, ami szuper, hiszen ez egy laptop, de nem erzek kulonbseget.
-
Viszlát
addikt
Ez marketing szövegnek tökéletes, de ebben a környezetben inkább csak fanboy puffogásnak tűnik, legalábbis valamire amit több milliárdan használnak napi szinten azt mondani, hogy nem nyújt felhasználói élményt, hááát... bocsáss meg a szókimondásomért, de meglehetősen nevetséges. Természetesen a mértéke nagyban függ attól, hogy mire használod, de az okokat nem fejtetted ki, így ezek megítélésére nincs lehetőségem. Nem mintha lenne bármi értelme, hiszen végsősoron szubjektív dologról beszélünk.
Az én véleményem is az, mert amire én használom, abban nem tapasztalok különbséget. Sebesség, gördülékenység, átláthatóság tekintetében semmi differencia, csak más. Esetemben kizárólag a már korábban említett zenei programok döntöttek, de az meg nem az OS része ugyebár, csupán előfeltétel. Ha ezek nem lettek volna, akkor nem kínzom magam egy platform váltással 20 évnyi Windows használat után, főleg a nagyon jól sikerült és a (nálam) kifogástalanul működő W7 után, hanem lett volna egy W540, árban és teljesítményben ugyanezt tudja, de a jól bevált oprendszerrel.
Ragnar95: ez így nagyon szépen hangzik, csak nem igazán felel meg a valóságnak. Persze a te körülményeidet nem ismerem, de amióta követem a topikot, azóta egy embert láttam aki alaposan körüljárva a kérdést vásárolt Mac-et, egyébként többnyire a márka marketingjének hatását tapasztalni, kipróbálás nélkül, "láttam a havernál", "uuuuu retina rejsz-rejsz", "megyen rajta a PDF olvasás akadás nélkül", "megyen rajta a fulloshádé", "8 gigán akad majd" és ehhez hasonló kérdések és szempontok merülnek fel újra és újra.
Talán nem baj ha ismét kiemelem, hogy elégedett vagyok a döntésemmel és magával a termékkel is többnyire, a fentiek és az előző hozzászólások nem elégedetlenségből születtek.
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Off, de nem találtam osx vagy Safari topikot. Szóval userscript futtatása Safariban OSX alatt, hogyan lehetséges? Próbáltam a Greasekitet és a Ninjakitet is, de nem műkszik velük. A script maga működőképes, windows alatt többen is használják...
Bármilyen tippet, ötletet szívesen fogadok.
-
Viszlát
addikt
Hasznal esetleg valaki Airport Express-t kozuletek? Csak iTunes-ban lejatszott mediak hangjat lehet atkuldeni airplay-jel vagy barmilyen programet kepes?
-
Viszlát
addikt
válasz TigerCat #21511 üzenetére
Nem egészen vágom milyen layerről van szó, mert bármit lehet méretezni, ráadásul itt egy szimpla felezésről van szó. Ha vágólapra mente és utána próbálod beilleszteni egy képfájlba, úgy mondjuk nagyjából összeáll a kép, de szerintem ennél egyszerűbb a command+shift+3 megnyomása, elmenti az asztalra és nem kell aggódni felbontás és layerek felől, meg tudod nézni a képernyőmentés eredményét.
-
Viszlát
addikt
válasz TigerCat #21518 üzenetére
Bár nem tudom miért nem tökéletes, de ha a végeredmény minőségével van a probléma, akkor én speciel azt csinálnám, hogy Grabbel screenshot és nem elmenteni fájlba, hanem vágólap, majd Photoshop és ott kivágni, méretezni azt ami kell.
-
Viszlát
addikt
Pár napja el-eltűnik az egérmutató, ki kell irányítanom a dockhoz, hogy újra látszódjon. Valakinek esetleg hasonló "élménye" és megoldása rá?
-
Viszlát
addikt
Be reg jartam erre...
Az uj OS+iOS parositassal ugye lehet telefonalni a laptoprol, meg az smseket is kezelni a gepen is. Az a problemam, hogy nehany esetben ugy jartam, hogy a gep kozeleben volt a telo, kaptam egy iMessage-t es aztan a telefonon meg nyoma sem volt. Ez direkt lehet igy, vagy valami nem stimm?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
A jelzes az oke, az teljesen logikus. Leginkabb az zavaro, hogy nem minden esetben van igy, csak neha. Ez tegnap eppen kellemetlenul erintett, mert indulas elott elolvastam gepen, de rohanasban voltam es kesobb amikor telefonrol szerettem volna valaszolni, akkor nincs sehol az sms. Ez meg igy annyira nem jo, mert azzal semmi gondom, hogy szinkronizalja a kettot, de ha igy teszi, akkor inkabb kikapcsolom.
-
Viszlát
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest